2012. november 29., csütörtök

Outfit: fur

Sziasztok!

A múltkori haulos bejegyzésből (link) kimaradt, de aki követ Facebookon (link) az már láthatta az új bundámat, amit egy turkálóban vettem 2650 (!) Ft-ért. :)


bunda: turkáló
pulcsi: ajándék 
cicanaci: kínai
csizma: turkáló
táska: H&M
zokni: I love bizsu


(A szemüveget láthattátok korábban (itt és itt), a keretet a Claire's-ben vettem. Rá három napra eltörött, de azóta kicserélték.)

Lassan jön a hideg, ti milyen télikabáttal vészelitek át? :)

2012. november 27., kedd

Nails: good as gold

Sziasztok!

Ezt a két lakkot egy kedves barátnőmtől kaptam. :)Ha jól emlékszem, egy réteget kentem csak fel. A számát viszont nem tudom biztosra megállapítani, talán 27-es, de még egy b10 felirat is odakerült. Mindenesetre nagyon szép ez a lakk szerintem, fémes beütése van.


Nem is volt kérdés, hogy a kettőt együtt fogom használni. Viszont örökös problémám a csillámok fotózása, így kérlek képzeljétek oda a csillogást, mert csillog. Nagyon. :) (Moyra 76)Szeretitek az arany körmöket? Ez hogy tetszik Nektek? :)

2012. november 25., vasárnap

Outfit: smokey

Sziasztok!

Még régebben vettem ezt a cicanacit, ideje megmutatni. :)

top: H&M
kardigán: turi
kabát: turi
cicanaci: turi
bokamelegítő: noname
cipő: H&M


Ti felmertek venni merészebb darabokat? Az én összeállításom hogy tetszik? :)

2012. november 23., péntek

Firmoo eyewear (first pair for free)

Sziasztok!

Egy nagyszerű lehetőséget szeretnék most bemutatni Nektek, szemüvegesek előnyben! :)
Azt hiszem, először Viktória's Style oldalán láttam a lehetőséget és rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Mivel általános iskolás korom óta szemüveges vagyok, ezért pontosan tudom, hogy egy új szemüveg nem olcsó mulatság. Erre kínál nagyon jó megoldást a Firmoo. :)
Nekem nagyon tetszik az oldal, mert rengeteg szemüveget kínálnak, még napszemüvegeket is. Természetesen sokan tartanak az online vásárlástól, pláne, ha szemüvegről van szó. Segítségünkre van viszont az a lehetőség, hogy képet töltsünk fel, így rögtön látjuk, melyik szemüveg illik az arcformánkhoz. :)
Két tokot is kapunk, amik kifejezetten igényesek és jó minőségűek. Ezek mellé jár még egy törlőkendő és egy mini csavarhúzó. :)

Először ezt a sötét burgundi kereteset szerettem volna, de akkor pont nem volt raktáron így a feketét rendeltem meg belőle, feltüntetve azért, hogy ez a szívem vágya. Láss csodát, ezt kaptam, szóval még erre is figyelnek. :) Egyébként nagyon masszív az egész keret. 


Most pedig jöjjön az, ami mindenki számára érdekes lehet. Az első szemüveget ingyen adják. :)A videóban látszik, hogy mi is a dolog menete. Regisztrálunk, kiválasztjuk a kívánt darabot és a legfontosabb, hogy beírjuk a FIRMOOFREE  kódot. A postaköltség nem vészes, szerintem megér ennyit egy új szemcsi. :)2012. november 21., szerda

Haul: knitwear

Sziasztok!

A hűvösebb idő beköszöntével előnyben részesítem a kötött holmikat. Mindenképpen szerettem volna egy vastag hosszabb kötött kardigánt, mert a már meglévőt is imádom. Emellett egy vastag sál is a kívánságlistámon volt. Nézzük miket vettem még. :)


Szóval a kardigán... Igen, pontosan beigazolódott, hogy már most imádom. :D Iszonyatosan meleg, én meg nagyon fázós vagyok, úgyhogy egymásnak teremtettek minket. :P (Háda)


Ez a felső pedig nagyon megtetszett a finom puha átlátszó anyagával, ami elég érdekes szerintem. :) (Háda)Ekkora sálra is már nagyon régóta vágytam, tökéletes. :) Apró fényes szálak vannak benne. (Háda)Ezt a zoknit majd magassarkúhoz szeretném hordani, ilyet is régóta kerestem, de ahol láttam eddig, ott drágának tartottam. (I love bizsu)


És végül, de nem utolsósorban ez a hosszabb fajta zokni. :) (I love bizsu)


Szeretitek a kötött dolgokat? Hogy tetszenek ezek a holmik? :)

2012. november 19., hétfő

Nails: mint again

Sziasztok!

Még a hűvösebb idő sem tántoríthat el a tavasz/nyár slágerszínétől, a mentától. Már az őrület előtt is imádtam, valahogy vonzódom a meghatározhatatlan színek iránt, mint kékeszöld, türkiz és hasonlók... A legjobb az egészben pedig az, hogy 150 Ft-ért vettem nemrég az Essence show your feet 13 iced mint frappé nevű árnyalatát. :)


Nálam még mindig nyerő ez a szín? Nálatok? :)

2012. november 17., szombat

Outfit: autumn short

Sziasztok!

Véleményem szerint a hidegebb idő beköszöntével sem kell száműznünk a shortokat a ruhatárunkból, éppen csak egy kis téliesítésre van szükségünk. :)

kabát: ruha börze
felső: turi
mellény: turi
naci: DIY
csizma: turi


Szoktatok a hűvösebb időkben is rövid nadrágot/szoknyát húzni? Mit szóltok ehhez az összeállításhoz? :)