2013. október 30., szerda

Nails: cobalt

Sziasztok!


Idén hódít a kék, nekem pedig nem volt egy darab normális kék lakkom sem. Nem vagyok nagy "kékes" csaj, inkább a kékeszöldet, baba kéket és társait, azaz a világosabb színűeket szeretem. Aha, volt ez így eddig. Mivel az essence 76 hard to resist lakkjába egyenesen beleszerettem! Valóban hard to resist...Tudom, hogy ez már egy régi lakk, de nekem csak most volt szerencsém vele jobban megismerkedni és szerintem csodaszép! :))))


A számomra szintén új essence 13 mrs and mr glitter csillámjaival dobtam fel. Bevallom nem vagyok maximálisan elégedett, igencsak a helyükre kellett segíteni azokat a kis glitterecskéket. Viszont így utólag már nem is bánom, hogy nem annyira egyformán vannak eloszlatva, nekem így is tetszik! :)


Megvannak Nektek ezek a lakkok? Szeretitek őket?

2013. október 27., vasárnap

pix 14

Sziasztok!

Hogy vagytok? Én élvezem a vasárnapot édes kis semmittevéssel, remélem Nektek sincs sok teendőtök mára, pihenjetek sokat! :)


Instagramon kviktoriah néven találtok! :)

2013. október 25., péntek

grunge

Sziasztok!


Idén sok más irányzattal egyetemben a grunge is erősödik, bár mondjuk évek óta jelen van, aminek én kifejezetten örülök. Favágó ing, Martens stb., picit "lepukkant" összeállításokra kell itt gondolni, amit természetesen nem szó szerint kell érteni, biztos mindenki tudja miről beszélek. :) Én imádom és közel állnak hozzám az olyan összeállítások, amik annyira lazák és vagányak, mintha most keltünk volna ki az ágyból, holott természetesen át van gondolva az egész. 

Az új ingemet választottam, ami igen meleg, ezért tuti nagyon jóban leszünk télen. A fotózáskor hűvösebb időnk volt, nem úgy, mint pl. ma! Konkrétan megsültem. :)

Mostanában a barátom is szokott segédkezni nekem fotózni, aminek nagyon örülök és nagyon köszönöm Neki! ♥


kabát: turi
ing: turi
mellény: turi
szoknya: H&M
táska: H&M
kalap: H&M
bakancs: Martens
Legyen csodás napotok! :)

2013. október 22., kedd

Nails: charming

Sziasztok!


Nem is tudtam, hogy ennyire szeretem a lila színt a körmeimen viselni! Igen, szerintem ez lila...oké, olyan mályvás, hiába is tűnik néhol kéknek, ez még akkor is lila nálam! :) 131 ballerina's charm névre hallgat, Nektek mennyire tetszik?


Szép estét! :)

2013. október 18., péntek

Outfit: indian summer

Sziasztok!


A legutóbbi bejegyzésemben láthattátok, hogy miket szereztem mostanában a turiból (katt), természetesen hamar fel is avattam őket! :) Íme az eredmény, csodás időnk volt, amikor fotóztunk.


basic felső: H&M
kardigán: turi
nadrág: turi
cipő: turi
táska: H&M
kalap: H&M
zokni:  Calzedonia
nyaklánc: Stradivarius (I love bizsu)


Szép estét! :)

2013. október 15., kedd

Haul: Háda & Glamour-napok

Sziasztok!


Turizás terén eléggé állóvíz volt nálam mostanában, talán éppen ezért fordulhatott meg a fejemben, hogy én már nem is szeretek turizni. Jó nagy hülyeség volt! :D Leginkább időhiány miatt hanyagoltam ezt a szenvedélyemet, de amint újra lehetőségem nyílt, rögtön éreztem, hogy hevesebben ver a szívem. :D Egy szó, mint száz, az elmúlt időszakban kétszer is elmentem, megmutatom miket vettem! :)

Sajnálom, de szerelmes vagyok ebbe a színbe, körömlakk, nadrág, táska, jöhet minden! :) Élőben zöldesebb.


Topshop színátmenetes rövid naci, huhh...♥


Ez mi??????? Amikor megláttam, nem hittem a szememnek. Csak 20 ezerrel lenne drágább a boltban...Nem hagyhattam ott. (Totál lila amúgy.)


Régóta vágytam egy ilyen típusú pulcsira, hát tessék, végre megkaptam! :)


Az idei ősz egyik slágere! Na ezt céltudatosan kerestem a turiban és szerencsém volt vele! :)


És akkor jöjjenek a Glamour-napok! Nagyon rövid volt a kívánságlistám és sikerült is mindent beszerezni róla! Ezzel a fehér inggel igen nagy szerencsém volt, bár az eleje nem indult ilyen rózsásan. Az egyik üzletben egyetlen egy darab volt a méretemben és az is el volt szakadva. Sajnos nem csak a varrás mentén, úgy még el is hoztam volna, hisz volt rá kupon a H&M-ben, de így ott kellett hagytam. Kértem telefonszámot, hívtam egy másik üzletet, nincs a méretemben...Gondoltam elmegyek a harmadik üzletbe, szétnézek, hátha...Tök sokat kerestem ezt az inget, sehol sem találtam, mondom ilyen nincs...Erre a kassza  mellett volt kirakva, de 2000 Ft-tal olcsóbban, mint a többi üzletben! :)))) Gondolhatjátok mennyire boldog voltam, mert így kuponnal együtt 3200 Ft-ot fizettem érte. :)


Végül pár beauty termék. Elfogyott az alapozóm, ezért ez szükséges volt. Sokat tanakodtam az üzletben, végül egy másik kedves vásárló (!) segített a döntésben. A szempillaspirált egy ezresért nem akartam ott hagyni, lassan úgyis aktuális lett volna egy újat beszerezni. A Nivea zuhanyzás közbeni testáplójáról jókat olvastam, gondoltam adok neki egy próbát, nagyon száraz a bőröm. A legjobban az egész közül viszont ennek a rúzsnak örülök, amit 250 Ft-ért tudtam elhozni. :D

Összességében én nagyon pozitívnak könyvelem el az idei Glamour-napokat a részemről, mert sikerült megvenni azokat a dolgokat, amiket szerettem volna, pláne rövid időn belül és még nem is költöttem sokat ezen felül! :) 

Nektek hogyan telt a kuponozás? :)

2013. október 11., péntek

Outfit: same dress

Sziasztok!


Úgy látszik ősszel mindig újra előkerül ez a ruha. Nem is csoda, mert előnyös a fazonja és a színe is passzol a hangulatomhoz ilyenkor! :) ITT megnézhetitek hogyan viseltem tavaly! :)


ruha: H&M
kabát: turi
bakancs: Martens
táska: F&F
kalap: H&M
napszemcsi: H&M


Szép estét! :)

2013. október 8., kedd

Nails: lovely secret

Sziasztok!


Ez a körömlakk is a csomagocskában volt és nagyon örülök, hogy az enyém lehet! Egy kékes lila színről van szó, bár élőben nekem egyértelműen inkább lila, a mikrocsillámok is ilyen színben pompáznak benne. Sokszor nézegettem a körmeimet, amikor ez volt rajtuk, szerettem viselni! :) Fedésre és tartósságra is a régi essence minőség a jellemző rá, teljesen rendben van. A díszítőszalagot Ebayről rendeltem. A lenti három kép telefonnal készült, a színe leginkább a vakushoz hasonlít.


Szép estét! :)