2014. július 30., szerda

leopard

Sziasztok!

top/turi szoknya/New Yorker cipő/noname kalap/H&M napszemcsi/noname

Hogy s mint vagytok? Valószínűleg hétvégén nem tudok jelentkezni, ezért hoztam a bejegyzést ma, fogadjátok sok szeretettel! :)

Ha van kedvetek, nézzetek körül a Blog Sale albumomban is! :)


2014. július 27., vasárnap

pix 23

Sziasztok!

Az utóbbi instagramos poszt óta szerencsére jutott idő a kikapcsolódásra, pihenésre, de egy picit azért buliztam is. :) Ha szeretnétek követni, kviktoriah néven találtok!

 szokásos selfiek :)

állandó reggelim

 Volt bűnözés is jócskán...

Chill.

Szép vasárnapot! :)

2014. július 23., szerda

changes

Sziasztok!


Óriási hírem van, ami a blog életét is nagyban befolyásolja. Most nem mennék bele az okokba, nem igazán szeretek magánéletről írni itt, de lehet később még kitérek rá. Sok fejtörés és gondolkozás után meghoztam a döntést, miszerint Londonba költözök! :))))

Még egy darabig tudok írni, de utána egy ideig a blog biztosan szünetelni fog. Nagyon szeretem csinálni, ezért nem szeretném teljesen feladni, de minden időmet a költözködés, beilleszkedés fogja elvenni. De ha esetleg érdekel titeket ez a téma is, lehet megpróbálok belőle átadni nektek is egy szeletet. Ha meg esetleg olyan szerencsém lenne, hogy segít nekem kint valaki fotózni, akkor nagyon boldog lennék tőle! :)

Ezúton is szeretném megköszönni Dettinek a csodás képeket és a munkáját! Örülök, hogy megismertelek és kívánom, hogy továbbra is leld örömödet a fotózásban és tudom, hogy még nagyon sokra viszed! Puszillak! ♥

A másik szomorú hír, ami nektek remélhetőleg nem az, hogy kénytelen vagyok nagyon sok ruhámtól megválni, amiket imádok. Szombaton lesz egy ruhavásár itt, sajnos nem tudok mindent kivinni, de egy jó részét igen, ha gondoljátok nézzetek ki! A blogra és Facebookra is próbálom majd feltölteni folyamatosan, amitől muszáj vagyok megválni. 

Végezetül pedig nem szeretnék búcsúzkodni, mert tervezem a folytatást, csak kérlek kívánjatok nekem sok szerencsét! :)))))))))))))

London, I'm coming!


2014. július 21., hétfő

orange

Sziasztok!


top/Party 22 nadrág/New Yorker szandál/Deichmann táska/I love bizsu 

Mi újság? Én egyik nehéz döntés után hozom meg a másikat, de tudom, hogy így a helyes és idővel minden rendben lesz. :) Ti kiélveztétek a forró napokat? Nekem annyira jó volt otthon végre lazítani egy kicsit, túl gyorsan repült el sajnos...


2014. július 17., csütörtök

pencil skirt

Sziasztok!

top/H&M szoknya/turi szandál/Deichmann táska/turi napszemüveg/H&M

Az előző bejegyzésben szereplő ruha (katt) és ez a szoknya is ugyanabból a turiból származik. Nemrég nyílt a Ferenc körút 24 szám alatt egy kisebb bolt (Green&Go), érdemes benézni! Azóta még egy hosszú Zara szoknyát is beszereztem onnan. :) Az árakat a Hádához tudnám hasonlítani vagy még egy picit olcsóbb is. 


2014. július 13., vasárnap

Me, Myself & I

Sziasztok!Hogy vagytok? Sajnálom, hogy régen jelentkeztem, de egy elég nehéz időszak van mögöttem, amiből próbálok talpra állni. Szerencsére olyan barátaim vannak, akikre mindig számíthatok! ♥ Egyébként most vagyok a nyári szabadságom felénél, aminek az első része igen pörgősre és eseménydúsra sikerült, úgyhogy most jöhet a jól megérdemelt pihenés! :)

Az outfit egyébként rém egyszerű, a rucit turkáltam, a szandit pedig megtaláljátok a Cin Cin Amica üzletekben 3000-3500 Ft-ért. :)