2014. augusztus 31., vasárnap

pix 24

Sziasztok!

1: Pihenés a medence parton. 2: Selfie. 3: Szüret utáni napozás. :) 4: 360 Bar mesés kilátással. 

Huhh hát eltelt ez a nyár is... Őszintén megmondva az enyém nem sikerült valami túl jól. Sok nehézséggel találtam szemben magam, de bízom benne, hogy ez az időszak is lezárul és szebb, jobb dolgok várnak rám! Az időjárásról meg ne is beszéljünk, kész vicc! Persze voltak kellemesebb időszakok is, amiket a barátaimmal tölthettem és ez energiát adott. Lassan vége a pihenésnek is, úgyhogy ez az utolsó képes összefoglaló, amit itthonról írok Nektek! :)

Szokásos reggelik. 

1: Party outfit, nagyon én. :) 2: Munkahelyi búcsú ajándék. 3: Mini Spumanték a leaving partyhoz. ;) 4: Outfit sétához.

Édes élvezetek. 

Ha szeretnétek követni Instagramon, kviktoriah néven találtok! 

Kellemes vasárnapot! :)

2014. augusztus 24., vasárnap

shine

Sziasztok!

ruha/turi kalap/H&M cipő/noname napszemcsi/noname óra/Q&Q nyaklánc/Ebay

Hahó! Régen jelentkeztem, egyre sűrűsödnek körülöttem az események. Végre sikerült (majdnem) az összes cuccomat haza költöztetni és én is elbúcsúztam Budapesttől. Hat csodás évet töltöttem ott, de most valami új következik! :) 


2014. augusztus 10., vasárnap

pink lace

Sziasztok!

top/H&M naci/turi szandál/CCC napszemcsi/ZeroUV

Hello Everybody! Hogy vagytok? Én nagyban pakolászok! A ruháim és egyéb dolgaim előbb fognak haza költözni,mint én, ezért nagyon remélem, hogy az elkövetkezendő két hétben jó időnk lesz! :D Nektek hogy telik a nyaratok? Ki merre járt? :) 


2014. augusztus 6., szerda

wind

Sziasztok!

felső/noname naci/ajándék (DIY) papucs/Primark táska/Stradivarius (I love bizsu) napszemcsi/New Yorker

Mizu Csajok? Nekem már csak 1 hónapom van itthon, dolgozok kicsit azután pedig még a pihenés is bele fog férni a nagy út előtt. Várom. :)

Szeretem ezeket az úgymond "egyszerű de nagyszerű" outfiteket. Kényelmes, nem feszengek, de mégis csinos. A papucskám a nyár kedvence, mindenhez passzol szerintem. :)