2012. április 25., szerda

Mami Kencéi

Sziasztok!

Először is wáá, mi ez az új felület? :)


Ma a Mami Kencéi-től rendelt dolgaimat szeretném bemutatni Nektek. Csak két dologról lesz szó, de mivel nekem beváltak (lelőttem a poént), meg szeretném osztani Veletek is. :)

Néhány szó a Mami Kencéiről: (az oldalról csentem a bemutatkozást)

Ter­mé­ke­ink csak tiszta bio alap­anya­gok­ból készülnek.
Fon­tos­nak tart­juk, hogy csak olyat ken­jen mindenki a bőrére, amit akár meg is ehetne. Ter­mé­ke­in­ket akár meg is ehe­ted — bár nincs mind­egyik­nek jó íze!!
Olyan orga­ni­kus házi kré­me­ket készí­tünk, amik ápol­nak, véde­nek, táp­lál­nak. Ragyo­góvá vará­zsol­ják a reg­ge­le­ket és békéssé az estéket.
Hogyan készül­nek a kré­mek és egyéb csodák?
Nagy adag sze­re­tet­tel, oda­fi­gye­lés­sel, jókí­ván­sá­gok­kal, áldással. Két kezünk által. Örömmel. Szívvel lélekkel.
Min­den jót bele­te­szünk, amit az anya­ter­mé­szet ad a problémáinkra. Szeretnénk pél­dát mutatni abban, hogy nem kell beállni a sorba. Merjünk vál­toz­tatni és vál­tozni. Mer­jünk tenni önma­gun­kért, és környezetünkért!

A fent említett két dolog a rózsafás cukorradír és kaptam ajándékba mellé egy ajakápolót. :)

Rózsafás cukorradír:


Nagyon különleges illata van, elég markáns, erőteljes, nem találkoztam még ilyen illattal korábban, de egyáltalán nem zavaró, én szeretem.
Én azokat a radírokat szeretem, amiknek igen nagy és "durva" a szemcséjük, nos hát ez ebbe a kategóriába tartozik. Nem olyan, - sok más radírral ellentétben - mintha csak egy sima krémet használnék, itt igazán érzem,hogy radíroz is. Használat után az arcom ki is pirosodik és egy picit olajos marad utána. Nagyon szépen tisztít és a babapopsi effektus is bejátszik. :) Nem tudom, kinek mik az igényei, de én egy szóval tudnám összefoglalni: TÖKÉLETES (a számomra). :)
Összetevők: jojo­ba­ olaj, bar­na­cu­kor, rózsa­víz, rózsafa illó­olaj.

Sun ajakápoló:


Ez a honlapon nincs így feltüntetve, szerintem a citromos balzsamocskából kaphattam mintát. Az illata citromos, de olyan édeskés is egyszerre, legszívesebben belenyalnék. :) Állagra elég kemény, de könnyen kenhető. Ajakápolók terén nekem a Carmex az isten,azt cipelem magammal mindenhova, mivel ezt az ujjacskámmal kell felkenni, itthon használom. Nagyon jól hidratál, egységessé teszi az ajkakat és még egy kis fényt is ad nekik. 
Összetevők: méhviasz, shea vaj, kukoricacsíra olaj, citrom illóola.

Megmutatom ezt a H&m-es ajakápolót is, mert az illata erre hasonlít szerintem. Ha valaki ismeri, tud egy kicsit viszonyítani.


Nagyon tetszik az egész filozófia, ami mentén a termékek készülnek és az külön piros pont, hogy korlátlan ideig felhasználhatóak (legalábbis, ami ezt a két terméket illeti, de gondolom a többinél sincs másként). A cuki üvegcse és tégely is külön pluszt érdemel. :)

www.mamikencei.hu

Ismeritek a Mami Kencéit? Használtatok már ilyen termékeket?


2 megjegyzés:

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)