2012. július 30., hétfő

Exhibition

Sziasztok!

Múlt héten egyik kedves barátnőm - szia Szeri :) - testvérének a rajzkiállításán voltam, amelynek a Gondozó Kert adott helyszínt (1082 Budapest, Vajdahunyad u. 4.).

Mivel a művészetek terén elég dilettáns vagyok, csak csodálni szoktam a tehetséget, engedjétek meg, hogy az elcsent szöveggel mutathassam be kicsit jobban az eseményt.

"A Bátorkodom, azaz a téma már nem az asztalon hever című kiállítás egy dekádnyi művészi fejlődéstörténet főbb állomásait mutatja be egy olyan alkotótól, aki sokáig gondolta, hogy rajzaira mindig is csak az asztalán álló kislámpa fénye vetül majd, ezért művei a fiókja sötétjében pihentek eddig, vagy legfeljebb ajándékként osztogatta szeretteinek.A tehetségében való hitet mindmáig mégsem vetette el teljesen, mert időközben több módon is képezte magát ezen a téren (jobb agyféltekés rajztanfolyam, kalligráfiai tanfolyam, stb.), így finomodott a stílusa és vált teljesen egyedivé.


Az elmúlt évek utazásait (szellemi, fizikai és lelki síkon) a belül lejátszódó folyamatokat és gondolatokat sajátos kifejezésmóddal vetette/vetítette papírra.


A kiállítást megtekintők most beleshetnek abba a bizonyos fiókba, felkapcsolhatják a kislámpát és elmerülhetnek a rajzok részleteiben, mert előre szólunk, hogy egy pillantás ezekre a képekre nem lesz elegendő."


Készítettünk pár képet,  de a művésznő, Katona Ildi további munkáit is megtekinthetitek a honlapján: 









Ha élőben is meg szeretnétek nézni ezeket a csodás képeket, akkor augusztus 24-ig megtehetitek. Érdemes ellátogatni! :)


A  következő posztban pedig megmutatom mit viseltem az alkalomra. :)


3 megjegyzés:

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)