2012. július 2., hétfő

Summer Sale

Sziasztok!

Elkezdődtek a leárazások, én sem hagyhattam ki! :)

Igaz, ez a H&M póló teljes áron volt, de rég szerettem volna egy sima fehéret, nagyon ki lehet használni. Szerintem kb. agyon fogom hordani! :D


Deichmann loafer, 7000 Ft helyett 3500 Ft-ért. Elég nehéz volt beszerezni, a honlapon fent sincs, az üzletekben is alig fellelhető, a méretről nem is beszélve. De végre az enyém! :)



És a legszebb! Nem tudtam rögtön eldönteni, hogy valóban kell-e nekem ez a ruha, túl elegánsnak gondoltam először. A facebook-on is kérdeztem mit gondoltok róla. Végül megvettem és nagyon örülök neki, már alig várom, hogy felavathassam! :)




Ti miket vettetek a leárazok során?

Ráadás kép, csak így bírtam ki a hétvégét! :)

16 megjegyzés:

  1. Nagyon jó dolgokat vettél! Ez a ruha nagyon szép és jól fog állni!:) Én is vásárolgattam, de majd hamarosan felrakom a blogomra és ott megtudod nézni:) XX

    VálaszTörlés
  2. Hm, nagyon jó áron vetted ezt a csini cipellőt! :)
    Ha gondolod, kukkants be! :)

    http://lifelikevision.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Én még nem vettem semmit, de ez a ruha csodaszééép! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Én ma a New Yorkerben táskát vettem, már régebben kinéztem, de 22,95Euro-t nem akartam adni érte, mert ez nyári darab, a nyár meg nem olyan hosszú... kitudja mennyit hordom majd... de most 2990Ft volt már az ára és hazahoztam, nagyot néztem h. ennyire leárazták, nekem így tökéletes (utolsó darab volt, ezt is mintha elrejtették volna, mert kb. 8 darab egész másmilyen táska volt elé rakva). 2 hete is vásároltam ott, akkor még kb. 5 ezer volt a táska (már akciósan) akkor vettem 2 felsőt meg egy rövidnacit alapáron (nem voltak drágák) meg egy alvónacit (rövid pamut) 290Ft-ra leárazva, szuper naci már aludtam benne. Vannak jó leárazások, csak a jó darabokat hamar elkapkodják. Ilyen melegben nem nagyon van kedvem kutyagolni boltok között, szóval erre a nyárra én befejeztem a shoppingolást szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Érdekes, amit írsz, pont ezzel akartam kezdeni, hogy szerintem nekem ennyi volt a leárazás és a vásárlás, de aztán úgysem fogom kibírni hihi. Akkor azt a táskát a sors is neked szánta. :)

      Törlés
  5. Szia!

    Nem tudom a sors vagy inkább egy fifikás eladó aki elrakta magának, hátha lusták a vevők megkeresni.:-D 2 hete még más helyen volt ez a táska, de akkor is berakva kb. 8 másik táska mögé, csak akkor még 2 volt belőle. Szerintem ha valaki elakarja adni nem rejti el más táskák mögé, főleg ha már alig van belőle és akciós is. Egy másik táska (shopper) most szintén akciós, az is így elvan rejtve egy másik táskahalom mögé, emögött szintén 2 táska azok még eredeti áron (jól néznek ki) szerintem nem véletlen.
    Biztos találnék még magamnak jó dolgokat, de úgy nagyon semmi sem kell és arra gondolok h. azt a pénzt amit nem költök el, azt majd ősszel fordíthatom olyan cuccokra amelyek tényleg kellenek majd. Egy nyári táskát szerettem volna, arra ma lecsaptam... . :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is biztos, hogy az eladók dugták el, lehet, hogy egy vásárló, akinek szintén fájt rá a foga! :D Ügyes vagy, ha betartod, hogy nem vásárolsz többet! :)

      Törlés
    2. Á, nem vevő volt az, átrakták a táskákat (az enyémet is) 1 méterrel hátrébb másik sorba mégis ugyanúgy ez volt a leghátsó, az eladó mikor átrendezte a boltot direkt nem rakta a többi táska elé... ebben biztos vagyok. +naponta többször rendet raknak az eladók a boltban, a táska/kiegészítő részlegen is... ők is tudták hol van, 2 hét alatt mégsem rakták jól látható helyre. A shopper sem véletlen van elrejtve... a helyi dolgozóknak van kedvezményük (nem is kicsi) de szerintem mégolcsóbban szeretnék/szerették volna. :-)
      Bankkari otthon hagyása és minimális pénz magamnál tartása és akkor nem lesz nehéz betartani a shopping stoppot.
      Ősszel biztos látok valamit ami majd nagyon kell, csak nagyon drága lesz. Októberben meg Glamour napok stb.

      Törlés
    3. Ja, én már kinéztem az őszi bakancsomat és dzsekimet! :D

      Törlés
  6. Nagyon szép ruci,biztos jól fog állni :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)