2012. december 23., vasárnap

Happy Nameday Victoria!

Sziasztok!

Ma egy kicsit különlegesebb poszttal készültem Nektek. Mivel ma van Viktória napja -így a névnapom-, be szeretném mutatni néhány olyan kedvenc bloggeremet, akiket ugyanezzel a névvel áldott meg a sors. :)

A svéd csajok tudják mitől döglik a légy...Szerintem vérében van a divatérzék. Nagyon sokat hord fekete-fehér összeállításokat, mégsem mondható unalmasnak. Leginkább minimálisnak határoznám meg a stílusát. 




Victoria mexikói születésű, viszont Angliában él. Amikor felfedeztem a blogját, egy csöppet addikt lettem. :D Annyira ügyesen nyúl a különböző mintákhoz és anyagokhoz, mégsem érzem rajta az erőlködést. Érdemes ránézni a blogjára, mert szinte minden egyes posztja egy kis művészi alkotás. :)




Természetesen kis hazánk is büszkélkedhet Viktóriákkal! :)

Cheap and Chic look: http://cheap-and-chic-look.blogspot.hu/
Vikinél nem csak outfit posztokkal találkozhatunk, viszont azok mindig nagyon tetszenek. :) Szerintem mindig csinos és nőcis összeállításai vannak. :)




Viktória's Style: http://www.viktoriasstyle.com/
És hála az égnek, hogy visszatért az általam egyik legjobb magyar blognak tartott Viktória's Stlye. :) Itt sem dominálnak kimondottan az outfit posztok, de mindig nagyon igényesek, szépek a képek. Képet sajnos nem tudtam lelopni az oldaláról. :P
Néhány outfit:  
Remélem tetszett a poszt és nagyon boldog névnapot kívánok minden egyes Viktóriának a nagyvilágban! :)

6 megjegyzés:

  1. de ötletes kis poszt lett! boldog névnapot :)

    VálaszTörlés
  2. Jaj ez nagyon kreatív poszt lett, ügyes vagy! :) Köszönöm szépen az említést, nagyon örültem neki és a kedves szavaknak, annyira kedves vagy! :) Jól esett, köszönöm :) Nem is tudtam h ilyen sok névrokonom blogol :D

    Boldog névnapot kívánok Neked! :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen és nagyon örülök, hogy tetszett! :)

      Törlés
  3. Nagyon aranyos vagy, hogy eszedbe jutottam. Ezzel a bejegyzéssel bearanyoztad a névnapom. Nagyon szépen köszönöm, még egyszer! :)

    És Neked is Boldog Névnapot! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)