2012. december 20., csütörtök

Nails: sticker

Sziasztok!

Mindösszesen 100 Ft-ért sikerült vennem ezeket az Essence nail fashion sticker elnevezésű matricákat. Mivel mindig is ki szerettem volna próbálni, így nagyon örültem, hogy ilyen olcsók lettek. Még ma is ugyanennyiért láttam őket a Müllerben. 


Egyébként nekem tényleg tartósnak bizonyultak. Ahogy felraktam rögtön a reszeléstől jött le a körömvégeken, de ezt leszámítva tök jó, egy hete ez van a körmeimen. :) 
Alap és fedőlakkot is használtam. 





Használtatok már matricát? Az enyém hogy tetszik? :)

11 megjegyzés:

  1. Többször volt már a kosaramban a 99 Ft-os akció keretében, de mindig visszaraktam, mert azt hittem, hogy úgysem lesz tartós, de legközelebb tuti adok neki egy esélyt :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont így jártam én is, az akciós matricákat sokszor megfogdostam, beraktam a kosaramba, majd inkább kivettem, mert mindenhol azt olvastam, hogy nem tartós, így még ezt a pénzt is sajnáltam kiadni rá. Na de majd most! Ha találok valami szép mintájút ilyen áron, biztos nem hagyom ott :)

      Törlés
  2. Használtam már matricát, igaz az nem essence márkájú volt. Imádtam :) A tied is tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem nem volt tartós... :((

    VálaszTörlés
  4. Én még sose használtam matricákat, úgy hallottam, hogy nem tartós én is. :/ Meg aztán jobban el vagyok a festegetéssel. :)

    VálaszTörlés
  5. 99ft-os akció keretein belül vettem több félét,de nekem egyáltalán nem tartós...egy este után mindig megadja magát,így csak buliba szoktam fölrakni,oda viszont tökéletes:)

    VálaszTörlés
  6. Nekem sem volt tartós és én még 600 Ft.-ért vettem:( még van 1 csomag a fiókomban, tesómtól kaptam, de ő már 100 Ft.-ért vette :D lassan el kéne használni :)

    VálaszTörlés
  7. Én 1x próbáltam, de kb. 1 órát bírt, le is szedtem. Klassz, hogy neked bevált, szép ez a minta, bár ilyet festeni sem nehéz szerencsére. :D

    VálaszTörlés
  8. Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem nem volt jó a körmeimre :S általában pici volt a sablon a körmömhöz képest :S

    VálaszTörlés
  9. Húha hát ez tök durva Csajok! :o Lehet kifogtam a legjobb darabot? :D Persze az elején lejött egy kicsit, ahogy írtam is, de kb olyan szinten, mint egy körömlakk a körömvégeken és ez után egy hétig hordtam, szóval nem volt vészes egyáltalán. Mosogattam is meg minden. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)