2013. május 14., kedd

Nails: not so lovely

Sziasztok!

A legutóbbi posztomban láthattátok, hogy több új lakkal is gazdagodtam, elsőként jöjjön a csillámos! :)


Bevallom őszintén ránézésre elégedett vagyok, nagyon tetszik ez így együtt. Egyrészről ösztönzőleg hat rám, hogy használjak több csillámot, másrészről pedig FAIL.

Korinna is írt már erről a Lovely-ról és amúgy is először nála láttam meg az egyik zsákmányos posztjában. :) Mit is mondhatnék, egy ez egyben megegyezik a véleményem sajnos. Nyúlós, ragadós, egy élet sem elég rá, hogy megszáradjon ésatöbbi...A kis glittereket az istenért sem lehet ráerőszakolni a körmömre, csak komoly erőfeszítések árán. Ki fogom próbálni úgy, hogy nagyon vékony réteget kenek csak fel, egyszer csak elfogynak az apró csillámok belőle és a végére jó sűrűn maradnak meg a nagyok. :D

A másik lakk pedig egy Lora, száma a 233005-092?! :D Rémálom. Csíkoz és kb. egy fél délután alatt száradt meg (se). Szörnyű! Nem, én köszi, de többet nem!

Ezek után hogy tetszik a manikűr? :D

18 megjegyzés:

  1. Kár mindkettőért mert nagyon szépek!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nagyon bájos lett. :}

    VálaszTörlés
  3. Első ránézésre is nagyon szépnek találtam, de tudva, hogy milyen hibás minőségű, le a kalappal előtted. Szerintem jól tükrözi a kézügyességed. :) Nem fogok ilyen lakkokat venni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes vagy, erről az oldalról még nem közelítettem meg a dolgokat. :D De köszönöm! :))

      Törlés
  4. pedig annyira szép a csillámos lakk. a Lora meg minőségre úgy látszik semmit sem változott, bár régen legalább a száma is csak egy-kétjegyű volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én tuti nem veszek többet! Ezzel együtt vettem még egy színt, lehet lesz arról is poszt a blogon, bár még arra sem érdemes kb...

      Törlés
  5. Ma majdnem hazajött velem ez a lovely lakk, csak előbb rá akartam keresni és milyen jól tettem! köszi a posztot, így már könnyebb lebeszélni magam róla :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy segíthettem, bár jobb lett volna inkább pozitív irányba. :)

      Törlés
  6. a manikűr tetszik, de a lakkok tulajdonságai nem :D

    VálaszTörlés
  7. Pedig szépek így együtt, kár értük... :(

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm az említést! *.* Sajnálom, hogy nálad is ilyen pocsékul teljesített, de kicsit megnyugodtam, hogy akkor nem én vagyok béna, vagy kifogtam volna egy hibás darabot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk azért elég szomorú, ha az összes ilyen lakk ennyire pocsék. :S

      Törlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)