2013. május 28., kedd

Nails: romantico

Sziasztok!

Nálunk kezd kiderülni az ég, remélem most már így is marad, mert még a kedvem is elmegy mindentől...
A mai poszt főszereplője egy NYC lakk (033 Romantico), amit akciósan vettem. Több pénzt felesleges is lett volna kiadni érte, mert nem igazán jött be. Azt ráírni, hogy gyorsan szárad, enyhe pofátlanságnak érzem. Egyáltalán nem szárad gyorsabban, mint bármelyik más lakkom, sőt...A képeken azt is lehet látni, hogy eléggé bubis is lett.


Az így elég tűrhetetlen állapot volt, szóval rákentem anyukám kedvenc lakkját (156 Disco Ball). :) Ami viszont nagyon meglepett, mert hihetetlen gyorsan száradt, maximum öt perc alatt kopogósra, elég jó teljesítmény. :)


Eddig én jókat hallottam a NYC lakkokról, remélhetőleg az újakkal semmi baj nincs. :)

10 megjegyzés:

  1. Dejó! :D Pont ilyen most a körmöm, csak kicsit rózsaszínesebb árnyalatokkal. :)

    VálaszTörlés
  2. Tetszik ebben a párosításban. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem eddig minden NYC lakkom rendben volt, sosem tapasztaltam ilyet. Igazság szerint buborékosodást úgy összességében soha nem tapasztaltam egyetlen lakkomnál sem. A színe viszont átkozott jó, néztem én is, majd beruházok rá. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, csodálkoztam is, mert mindenki dicsérte eddig a NYC lakkokat. Nem tudom a bubisodást mi okozhatja, lehet az alaplakk miatt, mert az már eléggé öreg...?

      Törlés
  4. Nálam is folyton buborékosodik, ettől függetlenül veszem őket mint az őrült :D Nagyon tartósak és a színük is szuper!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Beleszerettem ebbe a színbe és igen, elég tartósnak is bizonyul. Majd tuti veszek az új fajtából is. :D

      Törlés
  5. Semmi rosszat nem tudok írni rólunk, én 3-at is vettem az újakból, és makulátlanok! :) Nemrég egy Maybelline Colorama lakkal jártam úgy, hogy SOHA nem száradt meg, így sajnos ki is dobtam (és még egyetlen, de tényleg egyetlen lakkal sem tapasztaltam ilyet..), pedig jókat írtak róla. Kár ezért a lakkért, pedig igazán szép szín.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor az újak rendben vannak! :) Én is jártam már úgy lakkal,h kb. egész nap nem száradt meg, kicsit büdi is volt, lehet megromlott. :S

      Törlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)