2013. október 25., péntek

grunge

Sziasztok!


Idén sok más irányzattal egyetemben a grunge is erősödik, bár mondjuk évek óta jelen van, aminek én kifejezetten örülök. Favágó ing, Martens stb., picit "lepukkant" összeállításokra kell itt gondolni, amit természetesen nem szó szerint kell érteni, biztos mindenki tudja miről beszélek. :) Én imádom és közel állnak hozzám az olyan összeállítások, amik annyira lazák és vagányak, mintha most keltünk volna ki az ágyból, holott természetesen át van gondolva az egész. 

Az új ingemet választottam, ami igen meleg, ezért tuti nagyon jóban leszünk télen. A fotózáskor hűvösebb időnk volt, nem úgy, mint pl. ma! Konkrétan megsültem. :)

Mostanában a barátom is szokott segédkezni nekem fotózni, aminek nagyon örülök és nagyon köszönöm Neki! ♥


kabát: turi
ing: turi
mellény: turi
szoknya: H&M
táska: H&M
kalap: H&M
bakancs: Martens




Legyen csodás napotok! :)

14 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper szett lett és jól áll neked ez a stílus. Ami nekem nem illik a képbe az a szőrmemellény, jobb lett volna egy farmer mellény vagy sima farmer kabát. Ettől picit nem olyan hatása van, mint amikor a plázacicák végre megveszik a szőrmemellényt (plázacica must have top10 :D) aztán minden a fenéhez felveszik később. Diszkóban miniruhához (ami igazából egy hosszú felső :D) vagy nyáron 30 fokban is. :D
    Ez az egy, ami nem tetszik benne. A bőrkabát fölött szuperül mutat csak nem ebben a szettben. Egy szűk nacival és magassarkúval úgy isteni lenne. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a véleményed! :) Nekem igazából rengeteg outfithez tetszik a szőrmemellény (lehet, hogy én is plázacica vagyok?! neeeem) :D :D. Szóval ehhez is ugyanúgy. Abban viszont igazad van, hogy ehhez a "stílushoz" talán jobban megy a farmer, mint a bőr, persze kinek mi. Engem igazából nem zavar, ha nem kimondottan egy irányzat stílusjegyeit öltöm magamra, sőt. :)
      Örülök, hogy írtál! :)

      Törlés
  2. A szőrizéket nem szeretem (ízlésekkel nem lehet vitatkozni, ugye), de anélkül nagyon tetszik az összeállítás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először úgy olvastam, hogy szőrike, az is jó! :D Én mellényben szeretem őket, egy táska vagy csizma mondjuk még nekem is too much lenne! Köszi! :)))

      Törlés
  3. A H&M-es szoknya mikori szerzemény? Beleszerettem *-* Imádom ezt az összeállítást, mert hiába szoknya, nagyon kényelmesnek tűnik maga az outfit és abszolút tudok azonosulni ezzel a stílussal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajjj képzeld barátnőm is beleszeretett a bordó verziójába, de sajnos tavaly téliek. :( És ráadásul valami 1500 Ft volt...Köszönöm, hogy írtál! :))))))

      Törlés
  4. amióta megláttam az új fejlécet , erről az összeállításról vártam a legjobban bejegyzést ééés itt van és imádom , nagggyon Te , naggyon dög! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj ha tudnád, hogy mennyire jó ezt hallani!!!! Nagyon szépen köszönöm!!! Én is úgy érzem, hogy illik hozzám, így aztán még nagyobb öröm, ha ez átjön a képeken! :)

      Törlés
  5. vagi lett:) szexi, kényelmes, kívánatos fiatal lány, ez áll jól neked

    VálaszTörlés
  6. Én is már az új fejléced óta vártam ezt a posztot! Minden tetszik, nekem a szőrös mellény is beleillik a képbe, de ezt már múltkor is kitárgyaltuk, hogy szuper darabok! :)) :*

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)