2013. október 15., kedd

Haul: Háda & Glamour-napok

Sziasztok!


Turizás terén eléggé állóvíz volt nálam mostanában, talán éppen ezért fordulhatott meg a fejemben, hogy én már nem is szeretek turizni. Jó nagy hülyeség volt! :D Leginkább időhiány miatt hanyagoltam ezt a szenvedélyemet, de amint újra lehetőségem nyílt, rögtön éreztem, hogy hevesebben ver a szívem. :D Egy szó, mint száz, az elmúlt időszakban kétszer is elmentem, megmutatom miket vettem! :)

Sajnálom, de szerelmes vagyok ebbe a színbe, körömlakk, nadrág, táska, jöhet minden! :) Élőben zöldesebb.


Topshop színátmenetes rövid naci, huhh...♥


Ez mi??????? Amikor megláttam, nem hittem a szememnek. Csak 20 ezerrel lenne drágább a boltban...Nem hagyhattam ott. (Totál lila amúgy.)


Régóta vágytam egy ilyen típusú pulcsira, hát tessék, végre megkaptam! :)


Az idei ősz egyik slágere! Na ezt céltudatosan kerestem a turiban és szerencsém volt vele! :)


És akkor jöjjenek a Glamour-napok! Nagyon rövid volt a kívánságlistám és sikerült is mindent beszerezni róla! Ezzel a fehér inggel igen nagy szerencsém volt, bár az eleje nem indult ilyen rózsásan. Az egyik üzletben egyetlen egy darab volt a méretemben és az is el volt szakadva. Sajnos nem csak a varrás mentén, úgy még el is hoztam volna, hisz volt rá kupon a H&M-ben, de így ott kellett hagytam. Kértem telefonszámot, hívtam egy másik üzletet, nincs a méretemben...Gondoltam elmegyek a harmadik üzletbe, szétnézek, hátha...Tök sokat kerestem ezt az inget, sehol sem találtam, mondom ilyen nincs...Erre a kassza  mellett volt kirakva, de 2000 Ft-tal olcsóbban, mint a többi üzletben! :)))) Gondolhatjátok mennyire boldog voltam, mert így kuponnal együtt 3200 Ft-ot fizettem érte. :)


Végül pár beauty termék. Elfogyott az alapozóm, ezért ez szükséges volt. Sokat tanakodtam az üzletben, végül egy másik kedves vásárló (!) segített a döntésben. A szempillaspirált egy ezresért nem akartam ott hagyni, lassan úgyis aktuális lett volna egy újat beszerezni. A Nivea zuhanyzás közbeni testáplójáról jókat olvastam, gondoltam adok neki egy próbát, nagyon száraz a bőröm. A legjobban az egész közül viszont ennek a rúzsnak örülök, amit 250 Ft-ért tudtam elhozni. :D

Összességében én nagyon pozitívnak könyvelem el az idei Glamour-napokat a részemről, mert sikerült megvenni azokat a dolgokat, amiket szerettem volna, pláne rövid időn belül és még nem is költöttem sokat ezen felül! :) 

Nektek hogyan telt a kuponozás? :)

11 megjegyzés:

  1. Fúúú az a cipő...*-* szoktam árucserekor tolongani néha, meg csak úgy beszaladni is, de ilyet még sosem láttam :O.Ügyes vagy :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És képzeld pont árucsere előtt volt, amikor már ugye teljesen ki van fosztva az üzlet... Szerencsém volt! :D

      Törlés
  2. Nagyon jó cuccokat szereztél a turiban, nekem is el kéne már menne, mindig csak halogatom, de mikor ilyen szerzeményeket látok, fellelkesülök!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem is mindig lázba hoz egy-egy jó cucc, muszáj elmenned! ;)

      Törlés
  3. Bárcsak én is összeakadnék a turiban egy ilyen szép cipővel :)

    VálaszTörlés
  4. Szuper dolgokat vettél. :) A sort nagyon tetszik, én is hasonlót vettem nyáron a Tally-ban. :) A cipő jó vétel volt. :D Én sajnos a turikban nem találok semmit. Ami tetszene az tuti nem a méretem és csak rossz kedvem lesz tőle. :D

    Itt az én bejegyzésem, ha gondolod nézd meg. http://moonangelstories.blogspot.hu/2013/10/haul-glamour-napok.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te is tök jó dolgokat vettél, az a zokni mennyire édes! :) Egyébként nekem is nagyon sokszor előfordul, hogy nem a méretem a legtöbb ruha, de ne csüggedj, tovább kell nézelődni! :)

      Törlés
  5. Najó, szóval akkor melyik turi is ez?? :D
    A cipő már önmagában is szuper fogás volt a többi csak ráadás! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A cipő a Blaha és Keleti közötti Hádából való, ahol azt mondta az eladó csajszi, hogy mindig szoktak ilyenek lenni...A mindig egy picit túlzás szerintem, de azért biztos ki lehet fogni! :)

      Törlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)