2013. október 30., szerda

Nails: cobalt

Sziasztok!


Idén hódít a kék, nekem pedig nem volt egy darab normális kék lakkom sem. Nem vagyok nagy "kékes" csaj, inkább a kékeszöldet, baba kéket és társait, azaz a világosabb színűeket szeretem. Aha, volt ez így eddig. Mivel az essence 76 hard to resist lakkjába egyenesen beleszerettem! Valóban hard to resist...Tudom, hogy ez már egy régi lakk, de nekem csak most volt szerencsém vele jobban megismerkedni és szerintem csodaszép! :))))


A számomra szintén új essence 13 mrs and mr glitter csillámjaival dobtam fel. Bevallom nem vagyok maximálisan elégedett, igencsak a helyükre kellett segíteni azokat a kis glitterecskéket. Viszont így utólag már nem is bánom, hogy nem annyira egyformán vannak eloszlatva, nekem így is tetszik! :)


Megvannak Nektek ezek a lakkok? Szeretitek őket?

10 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szép ez a kék lakk :) engem ez az óriási glitteres lakk sosem nyűgözött le, de ezzel a kékkel valóban jól mutat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én sem szerettem volna kiadni érte 600-800 forintot, de így, hogy nagyon olcsón meg tudtam venni egy kedves bloggerinától, azért örülök neki! :D

      Törlés
  2. Tényleg gyönyörű színe van. :) A topperrel meg tiszta sellős. :D

    VálaszTörlés
  3. Ez nekem is megvolt régebben. Én a glittereket mindig szivaccsal viszem fel, hogy átmenetes legyen. Nekem sok sötét és mindenféle kékem van, szeretem őket, az meg külön jó, hogy most divatos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a szivacsos dolog tök jó ötlet! Szomorú vagyok, amikor nem úgy jönnek a glitterek, ahogy azt én szeretném. :D

      Törlés
  4. Volt ilyen lakkom gimis koromban, eléggé ki voltak tőle akadva egyesek, de én szerettem. És újra is venném, lehet, hogy fogom is :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)