2013. november 17., vasárnap

Nails: gold sand

Sziasztok!


Nem mondom, hogy már nem vagyok oda a körömlakkokért, de egyre inkább meggondolom egy új darab beszerzését. Régebben legfőképpen impulzus vásárlás volt egy-egy lakk (essence 350 Ft...), így nem csoda, hogy elég sokat felhalmoztam belőlük, természetesen akkor úgy gondoltam, hogy égető szükségem van mindre. :D Mostanában azért jobban átgondolom és inkább hagyatkozom a kedves bloggerinákra és tőlük inspirálódom, ha éppen valami szépet látok. Ezúttal Viki keltette fel az érdeklődésemet ezzel az arany, homok hatású Moyrával. :) A márkában eddig még nem csalódtam így nem is volt kérdés. Rögtön két legyet ütöttem egy csapásra, mert újra megvettem a kedvenc nude lakkomat is. Vagyis csak azt hittem...


Engem meggyőzött ez a lakkocska, karácsony közeledtével úgyis mindig arany lázban égek. Nálunk volt még fekete verzió is, lehet visszamegyek érte. :) Az ára egyébként 590 Ft volt, számomra teljesen megéri, mert egy igazán különleges lakkot kapunk érte. A 852-es számra hallgat az arany, a nude pedig a 05-ös. A 12-es számút szerettem volna, csak elnéztem, de óriási különbség nincs köztük, majd legközelebb jobban figyelek. :)

Az arany nagyon gyorsan szárad és két réteget használtam belőle. A nude száradási idejét átlagosnak mondanám, de azért kenterbe ver egy-két másik lakkot. :) A képeken két réteget láthattok, de lehet, hogy valakinek három kell belőle, ha nagyon vékonyan keni.


Hogy tetszik a "homok finish" és ez a szín? :)

11 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, odavagyok a sand hatású lakkokért még mindig. :) Megkérdezhetem, hogy ezt az arany színű lakkot hol lehet beszerezni? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én mindig a Ferenc körút 3-ba megyek, Mester utca és a Boráros tér között félúton. :)

      Törlés
    2. Köszönöm! Jövőhéten biztosan elnézek arrafelé! :) Remélem találok még ebből a szépségből! :)

      Törlés
    3. Volt még sok, úgyhogy biztos! Csak el ne csábulj a boltnyi körömlakk láttán! ;)

      Törlés
  2. nagyon tetszik ez a manikűr, egyszerű, de mégis nagyon feltűnő.

    VálaszTörlés
  3. Nekem ez a nude nagyon bejön, a 6-os és a 13-as van meg, de majd a kettő között is keresgélek :) Aranymániás nem nagyon vagyok, egy bronz Catrice van, szerintem egész életemben elég lesz...Ha már megvan minden szín, ami nagyon tetszik, akkor én is ritkábban veszek lakkot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az a baj,hogy ha tetszett egy szín,akkor hajlamos voltam többet is beszerezni belőle. :-D Most már azért javuló tendenciát mutatok. :)

      Törlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)