2013. november 26., kedd

Wishlist ♥

Sziasztok!


Mostanában egyre többet nézelődöm a neten, ennek eredményeképpen pedig egyre több dologba szeretek bele! :D Összeállítottam egy kívánságlistát, aminél szem előtt tartottam, hogy mire van leginkább szükségem. Nagyon szeretnék új csizmákat, egy szép fekete táskát, egy vagány bőrkabátot és pulcsikra is szükségem van. Természetesen szeretek elcsábulni és szívesen hordanám a legginseket vagy a csini partyruhákat az elegáns szövetkabátokkal is! :)

Igyekeztem minél több bolt kínálatát feltérképezni, ezért kategóriákra bontva láthatjátok az én választásaimat.

A Bershka jelenlegi cipőitől egyenesen el vagyok ájulva! Nagyon nehezen tudnék egyet kiemelni, de talán az első hosszú szárú és a középső bokacsizma tetszik a legjobban (fogom megvenni) :D. De csodálatos az összes! Most pár darab leértékelésre is került, így még az áruk is rendben van szerintem, a legtöbb 10 ezer forint körül mozog.


Ha tél, akkor nálam első helyen vannak a vastag kötött pulcsik. Sokszor említettem, hogy nagyon fázós vagyok, ezek pedig melegen tartanak. Bár egy jól fűtött irodában nem biztos, hogy a legjobb választás! :D A garbókat is nagyon szeretem, ha rövid útra megyek, a sálat is kiváltja nálam. A H&M kínálatából szemezgettem.



Azért a sportosabb oldalamat sem szeretném háttérbe szorítani, ezek a Romwe pulcsik fantasztikusak! Egy egyszerű összeállítást is nagyon fel lehet dobni velük, nincs is szükség másra, önmagukban is feltűnő darabok.


Úgy tervezem, hogy karácsony után fogom beszerezni a bőrkabimat, ha szerencsém van leértékelve. Igazi bőrt szeretnék, legjobban a harmadik fazon tetszik. A Mangotól válogattam.


Nincsen normális szövetkabátom, vagyis ami az igazságot illeti van egy rövid, amit még középiskolában vettem, igaz semmi baja sincsen, ezért még mindig fel szoktam venni. Ezek a színesek viszont nagyon tetszenek, el tudnám képzelni magamon őket, akár még tavasszal is sportcipőhöz. A kabátok a Sheinside oldaláról vannak.


Partyruhák, nem igényel magyarázatot szerintem! :D A Missrebelnél nagyon széles a választék, nálam ezek a csillogó darabok jönnének szóba egy karácsonyi/szilveszteri bulihoz vagy esetleg egy vadabb szűk ruha! :)


Boohoo leggingsek, nálam örök darabok, remélem soha nem mennek ki a divatból! Számomra sokkal kényelmesebbek, mint a farmer, bár hétköznapokra én már egyre kevesebbet hordom őket, de buliba abszolút nyerő!


Táskák az Asos és Zara honlapról. Egy fekete "mindentelnyelő" táskát szeretnék, ha olyan napom van, hogy reggeltől estig nem tudok haza menni, akkor is tudjak vinni magammal mindent. A kisebb táskák és clutchok pedig ideálisak egy esti programhoz, ezeket a színeket ki tudnám használni.


És végül, ami kívánságlistás volt, de már úton is van felém, az ez a csoda! Annyira gyönyörűűűű! :)))))


A gyakorlatilag végtelen kívánságlistámat próbáltam kicsit kordában tartani és megmutatni, hogy jelenleg miken ábrándozok. :) Remélem tetszett a bejegyzés és tudtam mutatni egy-két elgondolkodtató darabot Nektek is! ;)

6 megjegyzés:

  1. Azoka. Pulcsik nekem is nagyon tetszenek, egyre már én is beneveztem!:)

    xx
    www.stylelounge.me

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó dolgokat néztél ki. :)

    VálaszTörlés
  3. A felső középső bokacsizma nagyon csábító :) A 3. bőrkabát is a kedvencem :)
    Nekem van sötétbarna mindentelnyelő táskám, hát nem sok rekesz van benne, el is nyel mindent.
    A 3. alkalmi ruhának nagyon szép a színe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezekbe a mindentelnyelő táskákba nem értem miért nem raknak több rekeszt, az lenne a lényege. :D

      Törlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)