2014. február 15., szombat

Valentine's day

Sziasztok!

felső/turi mellény/turi nadrág/turi csizma/turi táska/Mango szemüveg/Firmoo

Remélem Mindenki nagyon jól érezte magát tegnap, akár "ünnepelte" a Valentin napot, akár nem! Én az alkalomból adódóan ezt a szívecskés felsőt választottam, amit egyébként is szeretek, de tegnap igazán adta magát. Mostanában elég szép időnk van, úgyhogy rövidnadrágot vettem a hosszított szárú csizmámmal, ami már több éves darab. :) 


9 megjegyzés:

  1. Wao, nagyon szép képek lettek, és az outfit is huu♥

    VálaszTörlés
  2. Eddig ez az outfited tetszik a legjobban és a fotók is nagyon jók lettek! :)

    VálaszTörlés
  3. szia! megkérdezhetem, hogy ez melyik modell a firmootól? már fél éve akarom magam rászánni a rendelésre, de sosem hittem, hogy megtaláltam a tökéleteset, ez viszont szuperül néz ki! nem tudod, az első pár szemüveg ingyenes dolog az folyamatosan van vagy csak időközönként?
    köszi szépen a választ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Rákerestem az oldalon és jelenleg nem teljesen ingyenes az első pár szemüveg, hanem 50% kedvezmény van rá. Azt írják viszont, hogy újra lesz, figyeld a Facebook oldalukat. Egyébként én teljesen elégedett vagyok, nagyon jó minőségű (2 is van) és rendszeresen megdicsérik még az optikusok is. Bőven megéri még így is rendelni, a szállítási költség olyan 4 ezer forint körül van. Képet is fel tudsz tölteni, hogy megnézd milyen rajtad a szemcsi. Nem találom most az enyémet, de nagyon sok van, biztos találsz olyat, ami tetszik! :)

      Törlés
  4. nagyon tetszenek az ilyen nagymintás blúzok, annyira stílusos, és a tiédnek nagyon szép színe van :)

    VálaszTörlés
  5. úúh, az a csizma totális szerelem! megkérdezhetem, hogy hol sikerült rátalálnod?

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)