2014. május 4., vasárnap

peplum

felső/F&F (turi) nadrág/Zara cipő/Zara táska/Avon napszemüveg/H&M nyaklánc/Ebay

Sziasztok, hogy telt a hosszú hétvége? Az enyém sajnos nem alakult a legjobban, az egészet betegen töltöttem, még most sem vagyok jól. Másrészről pedig ha az idő és az egészségi állapotom is engedte volna, akkor a mai napot kint töltöttem volna a bolha piacon. Úgyhogy most duplán csalódott vagyok. :( Ez lett volna a harmadik alkalom, hogy árulok, de mivel ez meghiúsult, elkezdem feltölteni a Facebookra a már nem használt ruháimat. Nézzetek be! :)

Remélem azért Nektek sikerült sokat pihennetek és kikapcsolódnotok ez alatt a pár nap alatt! 

Mára pedig Nagyon Boldog Anyák Napját Kívánok! ♥


9 megjegyzés:

  1. Van benne valami modern Audrey Hepburn fíling. :) Nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszik!:) Esetleg nem tudod hol lehet kapni peplum felsőt? Mert sehol sem találok pedig már olyan régóta keresek..:/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Nem nagyon láttam mostanában az üzletekben, én ezt nemrég fogtam ki turiból. Viszont egyszer ott hagytam és mégis megvárt. :) Más színben is volt akkor, érdemes szerintem körülnézi a Hádában, egy kört (vagy többet) megér szerintem.

      Törlés
  3. A peplum felső lelőhelye engem is érdekelne :)
    Facebook-on láttam, hogy feltettél egy virágos New Look ruhát. Mivel nincs facebookom, ezért írok ide. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire látszik, hogy használt, és a háta gumis vagy cipzáros. Illetve, ha lehet ilyet kérni akkor megírnád a méreteidet nagyjából? (veress.orsolya@mailbox.hu)

    Köszönöm szépen előre is,
    Orsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Turit ajánlom. :)
      A ruci le van foglalva, de ha mégsem viszik el, akkor mérek Neked mindent. :) Egyébként cipzáros a hátulja, de van benne gumírozott rész is. Nem látszik, hogy használt, olyan, mint amikor megvettem.

      Törlés
    2. Köszi :)
      Akkor mindenképp szólj kérlek, nagyon tetszik :)

      Törlés
    3. Szia!

      A ruhát elvitték, viszont egy kis kárpótlásként: tegnap voltam a Blaha és Keleti közötti Hádában, nagyon sok peplum felső volt. Ha budapesti vagy, akkor nézz be szerintem. :)

      Törlés
    4. Szia!

      Sajnálom, de köszi szépen, h szóltál, így már nem reménykedem. Köszi a tippet, szerencsére nincs is messze tőlem :)

      Törlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)