2014. július 23., szerda

changes

Sziasztok!


Óriási hírem van, ami a blog életét is nagyban befolyásolja. Most nem mennék bele az okokba, nem igazán szeretek magánéletről írni itt, de lehet később még kitérek rá. Sok fejtörés és gondolkozás után meghoztam a döntést, miszerint Londonba költözök! :))))

Még egy darabig tudok írni, de utána egy ideig a blog biztosan szünetelni fog. Nagyon szeretem csinálni, ezért nem szeretném teljesen feladni, de minden időmet a költözködés, beilleszkedés fogja elvenni. De ha esetleg érdekel titeket ez a téma is, lehet megpróbálok belőle átadni nektek is egy szeletet. Ha meg esetleg olyan szerencsém lenne, hogy segít nekem kint valaki fotózni, akkor nagyon boldog lennék tőle! :)

Ezúton is szeretném megköszönni Dettinek a csodás képeket és a munkáját! Örülök, hogy megismertelek és kívánom, hogy továbbra is leld örömödet a fotózásban és tudom, hogy még nagyon sokra viszed! Puszillak! ♥

A másik szomorú hír, ami nektek remélhetőleg nem az, hogy kénytelen vagyok nagyon sok ruhámtól megválni, amiket imádok. Szombaton lesz egy ruhavásár itt, sajnos nem tudok mindent kivinni, de egy jó részét igen, ha gondoljátok nézzetek ki! A blogra és Facebookra is próbálom majd feltölteni folyamatosan, amitől muszáj vagyok megválni. 

Végezetül pedig nem szeretnék búcsúzkodni, mert tervezem a folytatást, csak kérlek kívánjatok nekem sok szerencsét! :)))))))))))))

London, I'm coming!


11 megjegyzés:

  1. Hű, ez aztán a nagy döntés! Drukkolok, hogy minden jól menjen, és nagyon szívesen olvasék beszámolókat erről az útról, a beilleszkedésről, mindenről - persze csak ha időd és energiád engedi :)

    VálaszTörlés
  2. Hűha, nagyszerűen hangzik! Én szívesen olvasnék erről az egészről bármit, nyitott vagyok mindenre :)
    További sok sikert mindenben, remélem örömöd leled majd kint ;)

    VálaszTörlés
  3. Sok szerencsét, és minden jót kívánok neked! Remélem fogunk még olvasni tőled, és az új utadról! :)

    VálaszTörlés
  4. Jajj lányok nagyon köszönöm a kedves szavakat, hihetetlenül jól esik! ♥

    VálaszTörlés
  5. nagyon sok szerencsét, remélem minden úgy alakul, ahogy tervezed!:) csatlakozom, én is szívesen olvasnék majd Londonról, de amúgy bárnmiről Tőled!:)

    VálaszTörlés
  6. De szuper!!! Go baby, go goooo!

    VálaszTörlés
  7. Gyere Londonba! jo dontes...

    VálaszTörlés
  8. Gyere Londonba... itt minden szupii

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)