2011. december 18., vasárnap

Inspiráció!

Azt szeretném megosztani veletek, hogy igazából miért is fogtam bele a blogolásba. Nagyon régóta foglalkoztatott a gondolat, de nem volt elég bátorságom hozzá. Most összeszedtem minden erőmet! :) Azokat a bloggerinákat szeretném bemutatni, akik engem inspiráltak és ámulatba ejtettek a fantasztikus szettjeikkel, sminkjeikkel, stílusukkal.

Első körben jöjjenek a külföldi oldalak:

www.karlascloset.com

Gyönyörűnek találom Karlat, a stílusa pedig rendkívül egyedi. Amikor felfedeztem, volt, hogy órákig nézegettem a különböző kreációit.


http://natalieoffduty.blogspot.com/

Másik nagy kedvenc. Natalie stílusa hozzám közelebb áll, nagyon vagánynak tartom. Neki a tesója, Dylana is blogol http://www.colormenana.blogspot.com/.


http://www.superficialgirls.com/

Egy igazán csajos csaj, mindig csinos és olyan jó nézegetni a képeit, nála mindig jó az idő, hiszen Fokvárosban lakik. :)


http://rodeo.net/killercolours/

Nem fashion, de imádom. Violat mindenképpen meg szerettem volna említeni.Annyira elképesztően jó sminkeket csinál!!! Bárcsak én lennék ilyen ügyes! :)


http://ashley-ringmybell.blogspot.com/

Őt a napokban fedeztem fel és teljesen odavagyok érte! Imádom a rövidnadrágjait! :)


Nagyon sok külföldi blog van még, amiket szeretek, egy nap sem lenne elég bemutatni őket, de ezt a későbbiekben úgyis látni fogjátok, majd mindig csemegézek belőlük! :)

Az általam kedvelt magyar oldalakról pedig a következő bejegyzésben írok!

Ti milyen/melyik blogokat olvassátok szívesen?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)