2011. december 22., csütörtök

Új szerzemények!

 Sziasztok!

Az előző bejegyzésben említettem, hogy szó lesz az általam kedvelt magyar blogokról, de ezt több okból kifolyólag inkább mégsem teszem.

Inkább a mostanában vásárolt ruháimról írok! :)


 A H&m-ben leárazások vannak, természetesen nem hagyhattam ki!Ami viszont szörnyű, hogy már az elején nincs méret, legtöbb a 42-esnél kezdődik. Hozzáteszem, ahogy már Viki is írta, egy csöppet más a méretezés, körülbelül s-es felsőket hordok mostanában, viszont itt van olyan, hogy még az xs-es is nagy. Első körben sikerült vagy öt boltot végigjárnom... Nem volt konkrét célom, ami megtetszik alapon nézelődtem. Kis keresgélés után kettő darabot sikerült megvennem, az egyik egy ruha, a másik pedig egy ujjatlan ingszerű felső.

Nem volt még ilyen színű ruhám, viszont, ami még fontosabb, az a fazon. Régebben rá se néztem olyan ruhára, aminek a mintája nem tetszett, de idővel rájöttem, hogy az a fazonhoz képest lényegtelen. Hiába szuper a minta, ha nem áll jól ugye és hasonlók. Szóval tettem egy próbát és láss csodát, jó! :) Nagyon csini felhúzva.

vakuval

vaku nélkül

Nagyon szerettem volna egy szép inget, viszont még leárazva is drágának találtam őket, szóval várok, amíg még olcsóbbak nem lesznek! :D Én ezt a felsőt is abba a kategóriába sorolom, hiába pamut ( na jó, viszkóz :D ) egy blézerrel teljesen elegáns.Nézzétek el a gyűrődéseket, máshogy nem tudtam lefotózni.

vaku nélkül

vakuval

A rövidnacit nem a H&m-ben vettem. Nem tudom a bolt nevét, de már több ilyenben jártam. Nagyon olcsón lehet hozzájutni hibás Bershka, Stradivárius és hasonló márkájú ruhákhoz és kiegészítőkhöz. Régóta a kívánságlistámon volt egy ilyen bőrhatású rövidnadrág, nagyon sok más dologgal együtt! :D Inkább bulikba fogom hordani, de egy vastag harisnyával akár az irodában is megállja a helyét szerintem. ( Nem annyira rövid, mint amilyennek látszik. ) :) Mindösszesen annyi a baja, hogy cipzárt kell cseréltetnem rajta.

vaku nélkül elölről
vaku nélkül hátulról

vakuval hátulról        
vakuval elölről


2 megjegyzés:

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)