2012. március 31., szombat

Szépüljünk! Projekt

Sziasztok!

Viktória's Style Szépüljünk! projektjéhez én is csatlakoztam három héten keresztül. Sajnos elfogytak a termékeim, amiket be tudnék mutatni, de ahogy beszerzek újabb dolgokat, csatlakozni fogok ismét. :)

   
a kép Viki blogjáról van
Akkor jöjjenek az én termékeim:


Freeman avokádós és zabkásás arcpakolás: több helyen olvastam, hogy milyen jó, igazából én semmi extrát nem tudok rá mondani. (újravenném: nem)
Nature's Spirit barackmagos testradír: nagyon aprók benne a szemcsék, nem érzem, hogy annyira hatásos lenne. (újravenném: nem)
Ricinus olaj: hajnövesztés céljából. Még nem tudok beszámolni róla. (újravenném: igen)
Garnier regeneráló bőrápoló krém: a kezemre használom, szeretem az illatát. Kézmosás után nincs olyan érzésem, mintha lejött volna az egész. (újravenném: talán)
Soliteint arcradír: szeretem, mert nagyok a szemcséi, frissebb lesz a bőröm utána. (újravenném: igen)
Diaderma teafaolajos pattanás elleni ecsetelő: pár nap alatt leszárítja a pattanásokat, de vigyázni kell vele, hogy tényleg csak oda kerüljön belőle, ahova kell. (újravenném: igen)
 
 
Ebelin nedves kozmetikai kendő aloe verával, 25 db: nekem túl száraz (újravenném:nem)
Kallos Latte hajpakoló krém tejprotein kivonattal: át szeretnék térni a szilikonmentes hajápolásra. Ez is taralmazza a szilikon egy formáját, csak azért fogom abbahagyni a használatát. Az illata isteni és én a hatásával is nagyon meg voltam elégedve. Akit a szilikon nem zavar, annak ajánlani tudom. (újravenném: nem :( )
Got2b hajkiegyenesítő spray: a hajkiegyenesítő funkciója szerintem annyira nem érvényesül, az illata is elég markáns. Mintha még icipicit ragacsos is lenne, de nem vészes. (újravenném:nem)
Syoss hajdúsító folyadék: közvetlen használat után tényleg lehet érezni, hogy kicsit felemelni a hajtövet, bár ez nem tart napokig. (újravenném:nem)
Biodroga pattanások elleni "kenőcs": sajnálom, hogy a képen nem látszik. A kozmetikusomtól kaptam kipróbálásra és nagyon hatásos szerintem. Egyáltalán nem szárít, viszont tényleg eltünteti a pattanásokat. Jobban tetszik, mint a teafaolajos ecsetelők. (újravenném:igen)
Avon hajvégápoló szérum: ez nagyon jó kis termék, az illata is nagyon jó és szerintem tényleg hatásos. Felteszem, ebben is van szilikon, de ismételten ajánlani tudom, annak, akit ez nem zavar. (újravenném:nem :( )
Carmex ajakbalzsam: életem legjobb ajakápolója. Imádom, ahogy bizsergeti az ajkaimat. Ki szoktak száradni az ajkaim, de a Carmex-et nem is kellett minden nap használnom. (újravenném:igen)
Gliss kur express hajregeneráló balzsam: nagyon sokáig elég! Heti kétszer mosok hajat, mindig használom és már lassan egy éve megvan. Az illata kellemes, de ettől a terméktől is meg kell válnom. A hatását tekintve sem vagyok meggyőzve. (újravenném:nem)
 
 
Az első tégelyecskében egy Matis vitaminos krém van, amit a kozmetikusomtól szoktam venni. Jó minőségű krém, szeretem. (újravenném:igen)
Garnier Essentials bőrnyugtató tonik vitaminnal (rózsavíz+B5 Pro-vitamin) száraz és érzékeny bőrre: Azért vettem meg, mert egy olyan tonikot kerestem, amiben nincs alkohol. Szeretem használni, semmi kivetni valót nem tudok rá mondani :) (újravenném:igen)
Syoss szilikonmentes sampon: VÉGRE elfogyott a másik samponom, így elkezdhettem használni. Először tényleg picit rosszabb minőségűnek tűnik a hajam, de nem vészes és a tapasztalatok szerint ez ugye változni fog idővel. (újravenném: első használat után nehéz megmondani)
Garnier vitaminos napi hidratáló krém: az illata a frissességet juttatja az eszembe. Nem olyan sűrű, mint a Matis, éppen ezért szeretem, ha már nincs olyan hideg. (újravenném: igen)
Garnier BB krém: ezt is csak egyszer sikerült eddig kipróbálnom, de nagyon tetszik. Egységesebbnek és élettel telibbnek tűnik az arcom a használatakor. (újravenném: itt is nehéz megmondani egy használat után, de szerintem újra fogom vásárolni) szerk.: használom rendszeresen azóta és imádom, viszont zsírosabb bőrűeknek lehet nem jó, mert fénylik az arc tőle
L'oreal Pure Zone (mitesszerek ellen) pórusösszehúzó tonik szalicilsavval: A mitesszereimen nem változtatott. Száraz a bőröm, ezért nem jó, hogy alkoholos tonikot használtam, most már csak fertőtlenítés miatt nyúlok érte néha. Akinek problémás/pattanásos a bőre, lehet beválna. (újravenném:nem)
L'oreal Triple Activ arclemosó tej normál és vegyes bőrre: igen, tudom, száraz a bőröm :D Annak ellenére szerintem jó termék, érdemes kipróbálni. Én nagyon sokáig a sminkemet is ezzel szedtem le, tökéletesen eltűntet mindent. (újravenném: nem, de csak a bőrtípusom miatt)
Chilis lóbalzsam :D : vérbőség fokozó, narancsbőr ellen alkalmazom. Nem használom rendszeresen, mert lusta vagyok, így nagy eredményről nem is tudok beszámolni, igyekszem gyakrabban használni. Torna előtt szoktam bekenni a problémás területeket, tudni kell, hogy iszonyat csíp. (újravenném:lehet)
 
 Remélem segítettem egy-két termékkel kapcsolatban! :)

4 megjegyzés:

  1. Remélem majd csatlakozol újra, nagyon jók az írásaid :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is meg van ez a Freeman-es pakolás,csak az újabb csomagolásban, hát... nekem se jött be, semmi extra, jha de még is: csípi a szemem mint,állat :D alig várom, hogy elfogyjon :). ÉÉÉÉÉs végre nem csak nekem nem tetszik:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor én jobban jártam, azzal, hogy semmilyen hatása nem volt! :D

      Törlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)