2012. május 8., kedd

Nail of the day: Pelyheske vs Holo

Sziasztok!

Két nagy népszerűségnek örvendő lakkot szeretnék mutatni. Az egyik a pelyheske néven elhíresült Essence 08 night in vegas, a másik pedig szintén Essence 03 hello holo nevű lakk. 


Pelyheskét eddig  fekete és rózsaszín alapon próbáltam. Feketén nagyon tetszik, különleges, viszont rózsaszín alapon elég nagymamis nekem.
 A holot pedig  fekete és világos kék lakk fölé is kipróbáltam, ugyanúgy működik teljesen különböző alapokon is. A képekre csak egyet tudok mondani: FAIL. Gondolom az én fényképezőm nem annyira jó, hogy ezt vissza tudja adni, de élőben annyira szép. Szikrázó napsütésben (és lámpafénynél) csak úgy csillog-villog. Mivel a képek nem teljesen tükrözik a valóságot, ezért próbáltam levideózni Nektek. Lássuk: 

Melyik tetszik jobban?

12 megjegyzés:

 1. nekem a pelyheske jobban tetszik, de talán azért, mert az nekem is megvan. :)

  de a helo holo is szép ;)

  VálaszTörlés
 2. Válaszok
  1. Érdekes, hogy ezt mondod, ma más is mondta,h egyik kezem arany, a másik meg ezüst, pedig nem ez volt a cél. :)

   Törlés
 3. Videóról a holo, csak élőben nem tetszik:D Sima csillámos lakk vagy nem tudom. A pelyhes meg ... az üvegben LOOOVVVEEE, de rühellem hogy csak tötét színeken látszik de még az sem lenne baj, az fáj a legjobban hogy felkenve köze nincs ahhoz a színvilághoz ami az üvegben van:(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen szerintem is az a baj, hogy egy sima csillámost lakk, ráadásul a csillámok csak napsütésben érvényesülnek kb. :( Én azért vélek felfedezni hasonlóságot a pelyhes üvegéhez képest, de tényleg bosszantó, hogy csak sötét színeken mutat jól...

   Törlés
 4. Pelyhesre ácsingózok, de eddig még nem láttam nálunk, nagyon remélem, hogy lesz itt is!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is sokat vártam rá, szerintem újra feltöltötték a készleteket, érdemes ránézni néha. :)

   Törlés
 5. Én a pelyhest egy rétegu arany alapra hasznàlom,csoda klassz.

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)