2012. augusztus 31., péntek

I need your help

Sziasztok!

Tavaly vettem ezt a ruhát és sajnos csak egyszer tudtam felvenni, mivel teljesen kijöttek belőle a szálak. Van valami tippetek, hogy mit lehet vele kezdeni? Nincs szívem kidobni, de így nem tudom hordani. :(17 megjegyzés:

 1. sajnos nem tudom mit lehetne kezdeni vele :( de ez a ruha elképesztően jó és tökéletesen áll rajtad! :) mondjuk nem tudom mennyire látszik élőben a hiba, de a helyedben hordanám így is a ruhát, az emberek nem azt nézik, hogy hol jött ki a szál a ruhából :D (amúgy a távolabbi fotókon nem is látszik)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, hogy írtál! :) Engem eléggé zavarnak, de most kaptam a tippet,h le is tudom borotválni! ;)

   Törlés
 2. én speciel nem is látom ,hogy hol jöttek ki a szálak, de esetleg a kisbolyhokat amik kiállnak , azon a teksztilborotvát áthúzod és nem látszanak..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, köszönöm szépen a tippet,pont ezt írták facebookon is! Most ki is próbálom! :)

   Törlés
 3. Nagyon finom horgolótűt kell venned, a lehető legvékonyabbat és ruha belső felén óvatosan átszúrva visszahúzogatni vele a szálakat. Nem egy ruhát megmentettem már így.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az a baj, hogy még egy anyag bele van varrva így nem tudnék hozzáférni belülről. :( A kézügyességemről nem is beszélve. :D De köszönöm,hogy írtál! :)

   Törlés
  2. Ugyan, nem kell hozzá különösebb ügyesség és ha nem túl vastag a bélés anyaga két rétegen át is működik a dolog. Ha mégsem, óvatosan fejtsd fel a bélés varrását a textilhibához legközelebbi helyen, így már hozzáférsz. A felontott részt pedig rejtett öltéssel visszavarrhatod! Hidd el, nem ördöngösség! :)
   A borotvával óvatosan, mert " megszaladhat" a textil, ahogyan a harisnya és azom már semmi sem segít! Nehogy hazavágd ezt klassz rucit!

   Törlés
  3. Rögtön kipróbáltam a borotvásat és szerintem elég jó lett a végeredmény, úgyhogy nem bolygatom tovább ezt a rucit, így is csoda, hogy nem tettem benne nagyobb kárt! :D Köszönöm a tippet azért! :)

   Törlés
 4. felvéve egyáltalán nem látszanak ....

  VálaszTörlés
 5. Jelentem megpróbálkoztam a borotvás tippel és sokkal jobb lett a helyzet! :) Köszönöm a tippeket!

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=406525059409547&set=a.264436170285104.66912.257118544350200&type=1&theater

  VálaszTörlés
 6. Szuper ez a ruha :$ és tök jó lett ! Nem is észrevehető már !

  VálaszTörlés
 7. Csini vagy benne és a színe is nagyon ütős!

  http://bizsumania.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 8. irtad facebookon ,hogy zsófi ötlete.. én zsófi vagy egy másik?:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Másik Zsófi, ő is pont ezt a borotválós trükköt írta. :)

   Törlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)