2013. február 8., péntek

Sales: the last part (New Yorker, H&M, Zara)

Sziasztok!

Hát az úgy volt, hogy én már nem akartam vásárolni... :D Amikor viszont a Look fancy blogon megláttam, hogy csizmákat vesztegetnek 1500 Ft-ért a New Yorkerben, mindjárt szöget ütött a fejembe. Bár nem tudom, igazából min csodálkozom, hisz ez van minden évben. :)


A New Yorkeres cuccok közül az eszembe nem jutna megvenni valamit is teljes áron, egyszerűen elképesztő. Kisebb fajta idegrohamot kaptam, amikor megláttam, hogy a kabátom, amit nemrég vettem 18 ezerért (24-ről leárazva), most kereken 6 ezer forintba kerül. Mondjuk méret már nem lett volna belőle, de akkor is rossz érzés. :D Azért kárpótoltak azok az árak, amiket a lekapart címke alatt megláttam az új cuccaimnál. :)

Kis kabátka, a bomber dzsekikre hajaz. Eredeti ára: 9890 Ft, én 1490 Ft-ért vettem.


Fekete farmer rövidnadrág, mert alap lenne, de nekem nincs, ezért nem hagytam ott. Eredeti ára: 7490 Ft, én 1490 Ft-ért vettem.



Amit már régóta szerettem volna az egy jó fazonú "bőr" rövidnaci, végre találtam is jó áron. Eredeti ára: 7890 Ft, én 1490 Ft-ért vettem. 


A képen még rajta van egy sima khaki színű felső, nem fotóztam le, mert elég egyszerű, de nagyon szeretem az ilyeneket hétköznapokra, lehet, hogy outfit is lesz majd vele. Eredeti ára: 5990 Ft, én 890 Ft-ért vettem.

Nem szerepel viszont a fotón egy bordó cicanaci, aminek iszonyatosan jó anyaga van. Az eredeti ára 2500 Ft volt, én 890 Ft-ért vettem.

A H&M-es napszemcsiről sincs külön fotó, mert az összesben benne voltam. :) Ez nem volt nagyon leakciózva, de régóta nézegettem és féltem, hogy később már nem lesz. Eredeti ára: 1790 Ft, én 1500 Ft-ért vettem.

Ennek a topnak sokkal jobb anyaga van, mint amiket 700 forintokért szoktak osztogatni. Ennyi pénzt szerintem megért. Eredeti ára: 2490 Ft, én 1500 Ft-ért vettem.


A többség impulzus vásárlás volt, de egy dologra már nagyon vágytam. Ez a Zara cipő csak rám várt, utolsó darab volt és pont a méretem. Hetekig nézegettem, de aztán csak haza hoztam végül. :) Eredeti ára: 9995 Ft, én 4995 Ft-ért vettem.


Durván 35 ezret spórolhattam, ha azt vesszük... Mit szóltok? Melyik tetszik a legjobban? :)

És a végére lenne két hírem is Számotokra. Az egyik az, hogy szeretnék csinálni egy nagyobb blog sale-t, remélem érdekelne Titeket. A második pedig közvetve kapcsolódik hozzá, mert mindezt már az új gépemmel szeretném megtenni. :) Végre tudok venni egy normálisabb gépet, annyira örülök neki. Persze nem lesz hiper-szuper, de nekem már ez is előrelépés, remélem a képek minőségén is látszani fog. Ha minden igaz, jövő héten el is megyek érte. :))))))))

Legyen szép estétek!

20 megjegyzés:

  1. Ohh, az a bőr rövidnadrág nagyon jól néz ki, és milyen jó áron sikerült beszerezned *.* Kell! :D

    VálaszTörlés
  2. Ügyesen bevásároltál! :) A New Yorker tényleg furcsa, mert az eredeti ár szemtelenül drága, amikor meg leárazzák a cuccokat, az meg szemtelenül olcsó :D 290 Ft, 890 Ft... Itt persze soha nem megy le az ár 1 euroig, mert itt már a 10 euro-t is úgy veszik ezek a hollandok, hogy ingyen van... Meh :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Mondjuk azért 10 eurónak már van értéke (nekem már 1-nek is van persze), szóval igazán adhatnák a cuccokat mondjuk már 3-ért kb. :D

      Törlés
  3. HOLNAP IRÁNY A NEW YORKER!! :D az összes New Yorkeres cucc nagyon tetszik amit vettél:)

    VálaszTörlés
  4. Csajok, én most jövök a New Yorkerből, olyan nagy mennyiségű ruhát vettem olyan potom pénzért, hogy ugrálva meséltem itthon a zuramnak, aki persze idiótának nézett egy csöppet :D
    Ez az arany-fekete kabát elkerülte a figyelmemet, vagy már egyáltalán nem volt a gödöllői Stopshopban? Nagggyon bejön!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, örülök neki! Ezt most tényleg nem lehetett kihagyni! :) Én a kabátból két New Yorkerben is tök sokat láttam, remélem találtál Te is! :)

      Törlés
  5. Uhhhh, a börshort kellll! *.*

    VálaszTörlés
  6. Jaj a bőrshort ..♥
    Leárazások idején én mindig leesett állal jövök ki a New Yorkerből:D
    Egy 4ezer forintos pulcsi árából elég jól be lehet vásárolni ilyenkor!:D
    Jó vásárt csináltál,
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Nagyon durva, igen! :D És egyben szomorú, hogy még így is megéri nekik...

      Törlés
  7. A bőr rövidnaciért irigyellek nagyon, voltam az elmúlt hetekben 3 boltban, de sajna nem találtam a méretemben már :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ajjj, sajnálom. Amúgy nekem sem a méretem, érdemes felpróbálni ilyenkor a dolgokat, mert szerintem ezért is maradnak meg, mert el vannak méretezve. Mindkét rövid naci egy számmal kisebb, mint ami kellene.

      Törlés
  8. Neked is jó dolgokat sikerült kifognod! Az a bőrnaci! odavagyok érte, én is gondolkodom egy hasonlón! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Láttam a csizmádat és pont volt a méretemben, de mondom ezt nem veszem jelnek és inkább ott hagyom. :D Így is bevásároltam. :)

      Törlés
  9. A khaki felsôt hol vetted? Szerelmes vagyok mindenbe!:))

    VálaszTörlés
  10. Amugy melyik NewYorkerben vetted őket???
    1-2 megragadta a figyelmemet, de én már nem találtam őket. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Alleban meg a Corvinban. Múlt héten vettem őket, szóval lehet már nincsenek. :(

      Törlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)