2013. március 19., kedd

Firmoo again

Sziasztok!

Megint megkeresett a Firmoo, mert a méltán sikeres blogger program a végéhez közeledik. Így felajánlottak egy újabb szemüveget. :)
Az előző posztomat a témában ITT tudjátok elolvasni.

Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy rátaláltam erre az oldalra, mert Nekik köszönhetően most már nem csak egy, hanem két szuper, minőségi szemüveg tulajdonosa vagyok. Biztos megkérdőjelezitek a szavahihetőségemet, jajj, mert ingyen kapta, azért mondja...Nem! Tényleg imádom ezeket a szemüvegeket, előtte utcára fel sem vettem a régimet, de most szívesen hordom őket, mert szerintem vagányak, stílusosak, esztétikusak és hibátlanul funkcionálnak. 

Mínusz egyes mindkét szemem, a szemüvegesek mindig legyintenek rá ( :D ), de igenis fontos, hogy jól lássak, az utca túloldalát pedig elég homályosan látom szemüveg nélkül. 

Több barátnőm is rendelt már tőlük és meg vannak elégedve a szolgáltatással. Még egy jó hír, hogy az első szemüveg ingyen jár, csak a postaköltségért kell fizetni. Erről ITT tudtok bővebben olvasni. Ha esetleg nem találtok a számotokra megfelelő fazont az ajánlott keretek közül, akkor se csüggedjetek! Nem publikus ez az információ, viszont az egyik barátnőm kétszer is ilyen szerencsés volt. Miután kiválasztotta a neki tetsző fazont nem nyomott rögtön a fizetés gombra, hanem pár napig gondolkodott a dolgon. Ekkor érte a meglepetés, miszerint a Firmoo 20% kedvezményt adott és még a postaköltséget is elengedte. Pár ezer forintot mindenképpen megér egy új szemüveg, ha csak a jelenlegi árakat nézzük...

Egy szó, mint száz, ne habozzatok körülnézni az oldalon, ha éppen szemüveget kerestek, csak ajánlani tudom! Nekem szerintem a következő egy napszemcsi lesz! :)










Link a szemüveghez: http://www.firmoo.com/eyeglasses-p-1018.html

Rendeltetek már a Firmoo-tól vagy esetleg gondolkoztok rajta?

15 megjegyzés:

  1. lehetek őszinte? ebben a mamiszemüvegben meg én nem mennék ki...

    VálaszTörlés
  2. Én nézegettem az oldal meg regisztráltam is, csak nekem elég nagy a dioptriám (lassan -4-es lesz a szemem) ráadásul nem ugyanolyan a jobbos és balos. Pár hónapja én is rendelni akartam, de nem tudtam beállítani, meg olyan bonyolultnak tűnt, és inkább hagytam az egészet...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Pedig be lehet állítani szemenként is a dioptriát. Ha berakod a kosárba a szemcsit, akkor minden adatot meg tudsz adni, sőt kérni is fogják, addig nem enged továbblépni. Próbálkozz vele még egy kicsit, nem annyira bonyolult. Remélem sikerrel jársz! :)

      Törlés
  3. nagyon jóóóóó!!

    VálaszTörlés
  4. maga a szemüveg nem az én stílusom... én a szögleteseket szeretem, de rajtad.. nagyon jóó ^^ mintha rád "szabták" volna :)))

    VálaszTörlés
  5. és a dioptria nem számít? az első szemüvegnél csak a postaköltséget kell fizetni ? vagy hogy?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy érted, hogy nem számít? :) Nem függ össze az árral, ha erre gondolsz. Igen, első szemüvegnél csak a postaköltség van, ha abból választasz, amit ők kínálnak. Ha nem, akkor is jön később egy email, hogy elengedik a postaköltséget és adnak kedvezményt, tehát ugyanannyira jön ki kb. a dolog. :)

      Törlés
    2. Hát mondjuk erősebb szemnél is lehet ilyet rendelni?:)

      Törlés
    3. Ja, persze, hogy lehet! :) Valami mínusz 18-ig lehet. :)

      Törlés
    4. Hú azért annyira nem rossz :D

      Törlés
  6. Szerintem jól áll, olyan retro vagy hippis :)! Én ma rendeltem meg egy napszemüveget a blogger program segítségével. Neked hány napra rá érkezett meg a szemüveg? xoxo:Yvett,http://divat-mania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)