2013. július 25., csütörtök

Haul: sales III.

Sziasztok!

Még egy kis akciós vásárlás! :)


Imádom ezt a nadrágot, nagyon örülök, hogy megvettem! Eléggé régiek voltak a nadrágjaim, ezért is örülök, hogy sikerült párat beújítani. Rövidebb fazon és nagyon kényelmes! Eredeti ára 9500 Ft körül volt, én 3995 Ft-ért vettem, volt még zöld színben is (Zara).


Rögtön tudtam, hogy ez a naci nekem kell! Szerintem vagány ezekkel a zsebekkel és cipzárral. Legjobban khaki színben szerettem volna, de sajnos most csak feketében volt. 9995 Ft helyett 4995 Ft (Zara).


Ó de sokat gondolkodtam ezen (is)! :D Végül örülök, hogy elhoztam, jó szolgálatot fog tenni a hűvösebb napokon. Oversize kötött pulcsi 9995 Ft helyett 2995 Ft-ért (Zara). 

Lehet, hogy azóta lejjebb mentek az árak, de annak csak örülünk! :) Szerettem volna még egy blézert, meglátjuk mennyire fér még bele...


Kicsit bosszús vagyok ezzel a felsővel kapcsolatban. A nemrégiben vett fehér szandim tönkrement sajnos, így ki kellett cserélnem. Erre esett a választásom (H&M). Picit nagy, de majd bevetetek belőle és forró nyári estéken tökéletes lesz! :)

Ti hogy álltok a leárazásokkal? Folyamatosan nézelődtök vagy letudjátok egyszerre az egészet? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)