2013. szeptember 24., kedd

Nails: autumn glitter

Sziasztok!


Óha! Jó régen volt már körmös bejegyzés...Ennek a legfőbb oka, hogy nyáron a kedvenc színeimet váltogattam, főként neonban pompáztak a körmeim. Az ősz beköszöntével viszont én is úgy éreztem, hogy váltani kell. 

Amikor időt szánok egy manikűr elkészítésére, na akkor biztos nem úgy sül el, ahogy szeretném, ez történt most is. :D Ezt a gyönyörű csillámos lakkot (régi essence 72 time for romance) már láthattátok (itt). Alapnak egy nude lakkot kentem fel a gyűrűsujjam kivételével, oda a régi bejegyzésben látható sötét bordó került. A terv az volt, hogy csak a körömvégeket festem ki a csillámmal. Természetesen azzal nem számoltam, hogy alapból bordó "folyadékban" vannak a csillámok (sok ész), tehát amikor felkentem, gyönyörűen nézett ki. :D Nem következhetett más így, minthogy az egészet befestem vele. Öt réteg lakk, csodás.....:D

Arany csillámos: régi essence 67 make it golden itt és itt tudjátok megnézni akció közben. :)


Szép estét! :)

6 megjegyzés:

  1. De jó,hogy pont erről a lakkról írtál! Nem rég megvettem, de egyszerűen nem tudtam,hogy mihez használhatnám fel, csupán fellángolás volt. De látom,hogy tényleg egy őszi körömlakk, így kap még egy esélyt :)

    VálaszTörlés
  2. Hát ez valami csodás lett! <3 Telitalálat nálam. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett, imádom a bordót arannyal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Az a baj, hogy én minden lakkot imádok arannyal. :D

      Törlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)