2014. január 19., vasárnap

Haul 2

Sziasztok!

Körülnéztem az interneten és nem fárasztottam magam a sorban állással, így most csupa olyan dolgot láthattok, amiket rendeltem! :)


Missrebel egy elég jó kis oldal, csomó ruhát ki lehet fogni kedvező áron! Most először rendeltem tőlük, kezdésnek ezt a hosszított fazonú pulcsit választottam. Egy gondom van csak vele, hogy a felirat és a karján lévő két csík egyáltalán nem olyan hófehér, mint a képen volt, sokkal inkább szürke. Itt a képen még nem is látszik annyira, de élőben elég szembetűnő, de hát ez van, ha az ember a neten vásárol. :) Egyébként semmi gond nincs vele, így sem katasztrófa a helyzet.


Megtetszett ez a felső és az 5 font alatti részen volt, ráadásul karácsonyi akcióként még 20% lejött a végösszegből, így raktam is a kosárba. :)


Végre itt van az Ebay-es rendelésem is, elég sokat vártam rá. Féltem is, hogy nem fog megérkezni, de szerencsére épségben ideért. :)


Már itt a blogon is többször írtam, hogy mennyire szeretnék egy nagyobb fekete táskát és íme, megtaláltam. :) Kakukktojás, mert nem az internetről, hanem az Avonból rendeltem...Sose rendeltem semmi ilyesmit a katalógusból, de megláttam ezt a táskát és gondolkodóba estem. :D Tiszta fekete, nagy, semmi csicsa, pont ilyet kerestem! Elég masszívnak is tűnik, remélem még sokáig bírja! :)

2 megjegyzés:

  1. Az a nyaklánc gyönyörű! *.*

    Van nálam egy nyereményjáték Catrice palettáért, ha gondolod kukkants be. :)
    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/01/valentin-napi-nyeremenyjatek.html

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)