2012. május 10., csütörtök

Haul: bags

Sziasztok!

Voltam turizni és ezt a táskát nem tudtam otthagyni. Kétlem, hogy igazi bőr lenne, de annyira finom az anyaga. Sok ilyen tarisznya szerűséget láttam már, ideje volt beszerezni végre egyet. :)


Oké, ez itt a ráadás, nem táska, de egy új felső. :D Sok hozzáfűzni valóm nincs, nyárra tök jó ez a pink, bár én télen is hordom előszeretettel. :)


A legjobbat a végére hagytam. A kedvencem. Egyszerűen nem is értem, mert nem szeretem a fehér táskákat. Azokat meg pláne nem, amik színesek, de ez valahogy annyira megfogott. Múlt héten pillantottam meg és nem hagyott nyugodni a gondolat...Imádom, hogy ilyen kis cuki. :) (szerk.: bocsi ez nem turiból van, ha félreérhető voltam)


Melyik tetszik a legjobban? :)

16 megjegyzés:

  1. Mind nagyon jó, de az utolsó az valami nagyon édes :).

    VálaszTörlés
  2. Hú mind a két táskát imádom, nagyon tetszenek. Az árukat megkérdezhetem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Az első az 1190 Ft volt, a második, hááát, az 3950, de nem tudtam ott hagyni. :D

      Törlés
    2. Utállak :D 1190..... Szuper vétel. A másik sem vészes! :9

      Törlés
    3. :D :D :D én azért sokkalom érte, de hát, muszáj volt. :P

      Törlés
  3. Uuuu a fehér táska nagyon nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. A két táska jó vétel volt nagyon. A fehéret hol vetted (ha nem titok)? Köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! A fehéret a Lurdy házban vettem a Háda melletti Hepi otthon nevű boltban. :)

      Törlés
    2. Sajnos én vidéki vagyok. Szerettem volna egy ilyet én is, pont valami fehér kicsit színes táskára vadászom. Itt sajnos a környéken New Yorker, Takko, Deichmann, Tesco meg pár kínai van csak (+1 normális táskabolt de uncsi táskákkal, melyek szerintem szintén valami kínai boltból származnak /ronda varrás alapján/ csak átárazták őket drágábbra). :-( :-( :-(
      Köszi a választ azért...!

      Törlés
    3. Sajnálom. :( Megnéztem a neten, de ez a bolt csak Pesten van és talán csak a Lurdyban. Amúgy ha vigasztal (bár tudom,h nem), ez az egy volt belőle már csak. De ne add fel meg kell találnod a tökéletes táskát! :)

      Törlés
    4. Meg... sürgősen, mert csak fekete van jelenleg (abból sem sok)... és itt a nyár a küszöbön. Elég komorrá teszi az öltözéket egy fekete táska 30 fokban és nyári cuccokban. Máj. 19 a szülinapom, gondoltam meglepem magam végre egy jó táskával... azért holnap benézek a New Yorkerbe hátha ott találok valamit.
      A turis táskád is jó... nem gondoltam h. egy turiban divatos/fiatalos táskák is vannak. Rég jártam turiban de akkor mindig lestrapált sokéves darabokat láttam.

      Törlés
    5. Hajaj, de még mennyire, hogy vannak a turiban is jó táskák! :) Legalábbis én Hádába járok és ott vannak, igaz elég pofátlan módon ott is a nagyobbak drágák szerintem. Érdemes benézni, sose lehet tudni. :) Sok szerencsét a táska vadászathoz! :)

      Törlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)