2012. május 12., szombat

Haul: shoes

Sziasztok!

Aki követi a facebook oldalamat, az tudhatja, hogy több hónapja kajtatok egy fekete-fehér alacsony szárú Converse után. Sajnos nem jártam sikerrel, egyszerűen nem lehet kapni, vagy csak én vagyok ennyire béna. Ha 10 boltban nem jártam, akkor egyben sem. A húsvéti pénzemet szántam rá, de vártam, hátha a Joy vásárlási láz alkalmával kifogok egyet olcsóbban, nem így lett. 

Nem volt használható sportcipőm, mindenképpen olyat szerettem volna, ami vászon és nagyon alacsony szárú, így szabadon hagyja a bokámat. Nagyon tetszenek ezek a dorkó fazonok. Hosszas döntésképtelenség után, végülis ez a cipő lett a befutó. :)





Szandál terén is ugyanez a helyzet. Ami tetszett, azt egyszerűen nem lehetett kapni.

kép az F&F oldalról




3 Tescoban voltam, sőt még egy vidékiben is meg lett nézve. Az összes eladó mást mondott...Nem tudtam ebben a melegben tovább várni, mivel a másik szandim cipésznél volt otthon. Az egyszerűségre törekedtem, ezt a szandit szerintem mindenhez fel lehet venni. Mindenképpen valami nagyon olcsó darabot szerettem volna, ezt sikerült venni, 2600 Ft-ba került. 





Hogy tetszenek?

6 megjegyzés:

  1. a legends webshopjában mintha láttam volna alacson ff converset.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én néztem ott is, akkor nem volt. :( De most már úgyis mindegy, azért köszi. :)

      Törlés
  2. A kígyós szandi nálunk van, nekem is tetszett, de egyszerűen annyira keskeny a felső része, hogy nem megy bele a láb (pedig nem széles sem magas a lábam), úgyhogy szerintem ne bánd :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú igen?! Most kicsit megnyugtattál, mert én konkrétan békatalpakkal rendelkezem. :D

      Törlés
  3. Nagyon tetszenek :) a saru a legjobb<3

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)