2012. május 26., szombat

Outfit of the day: sporty

Sziasztok!

Ahogy megvettem a sportcipőmet, minél többször szerettem volna hordani, mielőtt megint jön a kánikula. Ez egy laza szett kis mókázással egybekötve. :)


Top: H&m
Szoknya: H&m (barátnőmmel cseréltem)
Cipő: DC
Sapka: Adidas 
Táska: turi (Yes or No)

7 megjegyzés:

  1. nagyon bájos arcod van és ezen a frizurád is dob, és azt kell mondjam jól áll a kis mell, olyan játékbaba vagy tőle. Amúgy a kislányos arcod és fejformád és az egész hangulat ami rólad sugárzik nekem szinte egyezik Jess Weixler színésznő kisugárzásával, van bennetek közös bőven.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a hozzászólást! Örülök, amikor valaki megfogalmazza mit is gondol rólam. :) Kíváncsi lennék mire érted, hogy van bennünk közös Jess-szel, nem annyira ismerem sajnos.

      Törlés
  2. Én olyan sok helyen hallottam már azt, hogy a szoknya nem megy együtt a sportosabb cipőkkel. Szerintem, ez hülyeség és itt is egy példa, hogy mennek egymáshoz.:) Imádom a fülbevalódat is!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Szerintem is hülyeség, pláne azért, mert ha jól érzed magad benne, akkor miért is ne. :) A fülbevalót képzeld nyertem és én is imádom. :)

      Törlés
  3. Nekem nem tetszik. A cipő túl sportos, én inkább vmi sportos nadrághoz és felsőhöz tudnám elképzelni, nem egy ilyen szűk miniszoknyához és szűk tophoz.
    Bár még lehet,hogy elmenne a ruha a cipővel, de a nagy adidas jellel ellátott baseball sapka...na az nem kellene, az biztos.Meg a kereszt a füledben. Vagy a kereszt maradhat a sapka nélkül. Egy kissé kevered a stílusokat: sportos a szexivel, plusz még rockeres stílus... sztem van még mit tanulni :)

    VálaszTörlés
  4. :D Ez nagyon jó! Szerintem meg éppen az a baj, hogy meg van szabva mit mivel vehet fel az ember... Kétlem, hogy miniszoknyát csak magassarkúval lehet felvenni vagy sapkát meg csakis nadrággal és így tovább.

    VálaszTörlés
  5. Nézze kisasszony, véleményem szerint sokkal nagyobb mértékben vehetné figyelembe a konzervatív keresztény európai öltözködési protokoll alapszabályait. A keresztet hordja a mellkasán lógva, vagy kézben rózsafüzéren, a térdét pedig szíveskedjen elfedni a táskájával. Így talán esélyem lesz leküzdeni azt az ellenállhatatlan késztetést, hogy végignézzem az összes képet minden alkalommal, amikor feljövök erre az oldalra. Szabadság, exhibicionizmus, öntörvényűség, lázadás, felfedezés, fiatalság, bolondság, szépség, napszemüveg borult időben, leveles gyűrű, mákos bejgli, sanda tekintetek a kalap alól, és tengernyi rikító körömlakk! Imádlak Lady Gyagya!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)