2013. december 22., vasárnap

December haul

Sziasztok!

Hogy vagytok? Én szuperül! Tegnap ledolgoztam az idei utolsó munkanapomat, így jöhet a várva várt pihenés és kikapcsolódás. Persze csak a karácsonyi teendők után, vár még rám egy nagytakarítás, fa díszítés, ajándék csomagolás stb. 

Decemberben több dolog is megérkezett, amire vártam, sajnos nem minden, de türelmes vagyok. :) Vettem is egy-két dolgot és ajándékokat is kaptam! :)


Ezt a bögreszettet az Oriflame-ből rendeltem 1290 Ft-ért, olyan cukik! :))


Megérkezett a Zero UV rendelésem, már alig várom, hogy süssön a nap egy kicsit! Éppen Sales van és ingyenes szállítás is, ha jól láttam, nézzetek körül, érdemes!


Born Pretty Store-tól is kaptam csomagot. Karácsonyos körömmatricát szerettem volna, elég nagy a választék, végül a képen láthatót kaptam. Kicsit para, hogy random kapunk egyet, de hát ez van...A karácsonyi kártyát meg elnéztem, mert hat vagy hét darab van a képen, én naiv azt hittem, hogy annyit is kapok. Alaposan kellene olvasni ezek után Viki! És jöjjön a zsákbamacska 0.99 dollárét, ha minden igaz. Angry Birds és Hello Kitty. Köszönöm szépen, de tényleg. Azért összeállíthattak volna egy olyan csomagot, amit mondjuk még használni is tudnék. Ja igen, körömdíszítő szalagot is kaptam. Van már 10 db! Mondhatni nem voltam valami szerencsés! :D 


Telefontokot az Aliexpress-ről rendeltem, kb. másfél hónapot vártam rá, de sebaj! Imádom a színét, meg teljesen rendben van, úgyhogy pozitívnak könyvelem el. :) 800 Ft körül volt az ára. 


A múltkori bejegyzésben már eleget ömlengtem az új Golden Rose lakkról, úgyhogy most nem tenném, inkább mutatom, hogy mit szereztem még mellé. :) Ugyanabból a kollekcióból egy színes csillámos lakkot is elhoztam. A zöld csillámos Essence lakkot pedig a Xmas Blogger Shopping Day-en vettem Magditól és már itt csücsül a körmeimen, nemsokára bejegyzés is lesz róla! :)


Az Ikeában szerettem volna a karácsonyfa díszeket beszerezni, de sajnálattal láttam, hogy nem valami nagy a választék idén. Azért így is csurrant-cseppent valami, többek között ez a mécsestartó lámpás (895,-), ami nagyon hangulatos az ablakba téve. *.* Első illatgyertyám, ami tényleg körbelengi a szobát, isteni illata van, 495 Ft és megvettem belőle a 36 db-os mécsescsomagot is. :D A mini karácsonyfa euro-s boltból van 590 Ft volt, ha jól emlékszem rá. 


Semmilyen dekorom nem volt az ünnepekre, ezért beszereztem néhány mikulást. :) Mindkettő euro-s boltból van és 390 Ft volt darabja. 

A fülbevalót a barátomtól kaptam szülinapomra. :))) Várunk még egy nagyobb szülinapi csomagot is, ami még nem érkezett meg sajnos, de mindenképpen mutatom majd, hogy mi az. :)


A Vichy termékek most akciósak a patikákban (második féláron van, legalábbis nálunk), én ezt a hajhullás elleni sampont kaptam. :)


A táncos csapattársaimtól ezt a gyönyörű Stradivarius nyakláncot kaptam születésnapomra, amit azóta rendszeresen hordok,  mert szinte mindenhez megy! Ismernek már, tudják, hogy a szép ékszerek a gyengéim! :D Köszi Csajok! :)


És a végére hagytam ezt a csodaszép Mango táskát, amit szintén ajándékba kaptam a barátnőimtől. Kis ravaszak voltak, mert a kívánságlistámon szerepelt egy hasonló táska! :) Természetesen őt is viszem magammal minden nap és remekül illik a nyaklánchoz is! Köszönöm drágáim! :*

Legyen szép estétek!

2 megjegyzés:

Köszönöm, hogy kommentelsz! :)